Eivind Németh blir key account i kinoreklameselskapet Media Direct Norge (MDN).

MDN ansetter Eivind Németh som key account

– Det er et solid selskap, og kino som reklamebærer har mange sterke egenskaper og effekter. Dette blir gøy.

Publisert

Kinoreklameselskapet Media Direct Norge (MDN), har ansatt Eivind Németh som key account. Han starter allerede denne måneden.

– Jeg gleder meg stort til å være i gang for fullt hos Media Direct Norge. Det er et solid selskap, og kino som reklamebærer har mange sterke egenskaper og effekter. Dette blir gøy, sier Németh i en pressemelding.

Den påtroppende key accounten, kommer fra stillingen som senior account manager i Viva Media Group, og har før det lang erfaring fra Story House Egmont som seniorkonsulent.

– Kino har et stort potensial, og jeg håper at mediekanalen snart er uten restriksjoner. Vi har svært mye godt innhold på gang, og annonsørene står klare. De vet at kinoreklame fungerer svært godt og bidrar med økt effekt på reklamekampanjene, sier Németh.

Markedssjef hos MDN, Christer Solberg, er fornøyd med å ha styrket laget.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Eivind på laget vårt. Eivind kan vise til gode resultater, og innehar den solide kompetansen og erfaringen som vi var på jakt etter. Vi gleder oss til han er ordentlig i gang, sier Solberg.

Nå håper Solberg på bedre tider, også for kino som mediekanal og som reklamebærer.

– Det har vært to tøffe år for oss i kinobransjen, med stengte kinoer eller åpne kinolokaler med store begrensninger på bakgrunn av pandemisituasjonen. Men slutten av fjoråret viste at vi fortsatt har stor tillit hos annonsørene, og 4. kvartal ble fantastisk for kinobransjen. Vi opplever også stor etterspørsel etter kinoreklame ved inngangen til det nye året.

I normalåret 2019 ble det solgt kinoreklame for drøye 200 millioner kroner i Norge.

– Kino er vel den mediekanalen, sammen med event, som har blitt påført mest pandemikonsekvenser i form av stengte kinoer og begrensninger. Vi er derimot sterke i troen på 2022.

Powered by Labrador CMS