Eirik Bache-Wiig går inn som kommersiell direktør i Videocation.
Eirik Bache-Wiig går inn som kommersiell direktør i Videocation.

Eirik Bache-Wiig skal lede Videocations satsing på salg av digitale kurs til næringslivet

– Han vil styrke laget vårt med verdifull kompetanse.

Publisert

– Videocation løser behovet for kontinuerlig kompetanseheving på en mer effektiv måte enn tradisjonelle kurs og videreutdanning. Det gjør selskapet utrolig spennende, sier Eirik Bache-Wiig i en pressemelding.

Bache-Wiig kommer fra stillingen som partner i Kingbird Executive Search. Han er tidligere direktør i FINN Jobb hvor han også var en del av ledergruppen i Finn.no.

– Etter ni år i rekrutteringsbransjen har jeg aldri opplevd større konkurranse om kandidatene enn det er nå. Bedrifter vil ikke klare å rekruttere seg ut av kompetansemangelen, og da er den beste løsningen å videreutvikle de ansatte man har. Her er Videocation godt posisjonert for videre vekst, sier han.

Videocation leverer digitale kurs til næringslivet, og tilbyr nå 219 kurs fra 95 eksperter gjennom sin abonnementsløsning på kunnskap.

Selskapet har blant annet TV 2, Orkla og Europris på kundelisten, og fikk nylig Birger Magnus inn på eiersiden etter en overtegnet emisjon på 19 millioner kroner. Emisjonen skal brukes til å akselerere veksten i Spania, hvor Videocation allerede har 15 ansatte på avdelingskontorer i Madrid og Barcelona.

CEO Marius Olsen er glad for at Eirik Bache-Wiig blir en del av Videocation-teamet.

– Eirik har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen, og vil styrke teamet vårt med verdifull kompetanse. Som kommersiell direktør vil Eirik få en sentral rolle i ledergruppen i Videocation, og jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS