Mohammad Khojasteh har vært en viktig figur for Din Salgskonsulent i Trondheim. Nå vender han hjem til Gjøvik for å bygge et team der.
Mohammad Khojasteh har vært en viktig figur for Din Salgskonsulent i Trondheim. Nå vender han hjem til Gjøvik for å bygge et team der.

Din Salgskonsulent etablerer seg i Gjøvik

Mohammad Khojasteh skal lede den nye satsingen.

Publisert

Din Salgskonsulent jobber med salg av forsikring, og samarbeider med forsikringsselskapet Storebrand.

Nå har de kontorer i Oslo, Harstad, Trondheim, Tromsø og Bergen. Neste steg blir å etablere seg i Gjøvik, og Mohammad Khojasteh skal være i front i prosjektet.

– Jeg er opprinnelig fra Gjøvik, og vi åpner nytt kontor der den 1. august. Vi er i gang med å ansatte folk, og nå er vi nesten ti ansatte der. Jeg får blant annet med meg en kollega og kamerat her fra Trondheim, som også er fra Gjøvik, sier Khojasteh til Salg24.

Din Salgskonsulent har over 130 ansatte i dag, opplyser han. Ønsket deres er å være størst innen salg av forsikring i Norge.

– Nå er det et naturlig steg å etablere seg i Innlandet. En del av grunnen til at vi starter der er strategisk betinget. Vi ønsker å komme i kontakt med små og mellomstore bedrifter i området, da vi har et økt fokus på salg av næringsforsikring. Jeg har begynt på en videreutdanning innenfor næringsforsikring, og skal lede en storstilt satsing på dette. Tidligere har jeg bare solgt til private kunder.

Erfaring som leder

Khojasteh har jobbet i Trondheim i tre år. Der har han utviklet seg mye, og han er nå klar for en ny utfordring, forteller han.

– Dette vil bety ganske mye for meg. Jeg fikk først beskjed om at jeg ikke var en god nok selger i et annet selskap, men i løpet av mine tre år i Trondheim har jeg utviklet meg både som leder, selger og person.

Han vet også hva det betyr å være leder. Dette tar han med seg i sin nye rolle i Gjøvik.

– Nå har jeg vært teamleder med ansvar for å utvikle selgere innad i bedriften siden oktober. Dette blir et steg videre for meg i lederrollen. Det blir enda mer å gjøre, men jeg kommer til å gå inn i jobben med selvtillit.

Vender hjem

Et mål for Din Salgskonsulent og Khojasteh i Gjøvik, er å gi folk sjansen.

– Jeg gleder meg til å flytte hjemover, og jeg gleder meg til å fortsette å skape verdi. Ikke alle får en sånn sjanse som jeg fikk, selv om det finnes mange flinke innenfor salg. Dette vil jeg gjøre noe med. Selv om vi nesten er ti ansatte nå er vi på utkikk etter flere, avslutter han.

Powered by Labrador CMS