Når streik og hetebølger herjer, synes Daniel Norum Lund det er helt ålreit å satse på Norgesferie.

#Sommerpraten

Daniels tips til selgere: – Finn din egen stil og vis din unike personlighet

Daniel Norum Lund deler bransjetips og ferieplaner i dagens sommerpat.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller SALG24 en rekke personer i salgsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb, og hvilke råd de vil gi andre som ønsker å lykkes i bransjen.

Neste ut er Head Of Sales i DigiUnity AS, Daniel Norum Lund.

– Har du pass?

– Jeg har alltid passet klart, men passet til dama hadde visst gått ut, så der har lang ventetid ført til Norgesferie i år også. Men det er helt greit med flykaos og hetebølger rundt omkring. Så bor vi heldigvis i et fantastisk fint land.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Til nå har vi besøkt mye familie, kost oss i Oslo, og en tur på hytta. Så blir det biltur vestover til en fin fjord, med telt og kajakker.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Der er det mye å ta av, men må bli fra en litt lengre tur til Sør-Amerika i 2017. Strandfotball med lokale brasilianere på Copacabana beach i Rio er et kult sommerminne.

Seks kjappe:

1. Fjell eller strand? – Strand

2. Fly eller tog? – Fly

3. Caps eller bøttehatt? – Caps

4. Softis eller kuleis? – Kuleis

5. På grillen: Kjøtt eller fisk? – Kjøtt

6. Øl eller vin? – Øl

– Hva er din beste salgspitch/salgsapproach?

– For meg handler det om å skille seg litt ut fra mengden. Ikke høres ut som «alle» andre. Alltid sette kundens behov og opplevelse i fokus, og starte relasjons- og tillitsbyggingen fra første sekund.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i framtiden?

– Jeg vil trekke fram Nicholas Nesheim som jeg ble kjent med via et samarbeid med Loyalty. Ung kar som jobber som møtebooker der. Han kan virkelig bli en salgsstjerne hvis han fortsetter i det sporet.

– Når tryna du sist på jobb?

– Litt småfall skjer jo innimellom, men noe skikkelig faceplant kan jeg heldigvis ikke huske. Hadde dog nesten en fysisk faceplant rett før sommeren, da jeg snubla i dørkarmen på kontoret og sølte morgenkaffen over den hvite skjorta. Det ble hjemmekontor resten av dagen.

– Hva er ditt beste råd til unge mennesker som ønsker å lykkes i salgsbranjsen?

– Det er enkelte egenskaper man bør tilegne seg med mindre man besitter de fra før. Man kan komme veldig langt med å være uredd og nysgjerrig. Man blir aldri utlært, så se og lytt på folk rundt deg og spør gode kollegaer og sjefer om råd. Og finn din egen stil. Vis din unike personlighet. Så er det viktig å ha det gøy og ikke være blodseriøs hele tiden.

Powered by Labrador CMS