Randi Glørstad gleder seg til å inntre i rollen som styreleder i Headshed.
Randi Glørstad gleder seg til å inntre i rollen som styreleder i Headshed.

Randi Glørstad er ny styreleder i Headshed

Selskapet står bak Cube, et skybasert verktøy for sikker forvaltning av kunde- og salgsdata.

Publisert

Headshed har base i Trondheim med 8 ansatte og salgskontorer i Moss og Skien.

Randi Glørstad ser frem til å bidra til selskapets strategi og utvikling, med mål om videre vekst i Norden.

– Vi har lyktes godt mot banker og større virksomheter som håndterer store mengder kundeopplysninger i salg- og kundeserviceformål. Vi har jobbet hardt med etterlevelse, informasjonssikkerhet og kvalitet i våre leveranser, og dette blir stadig viktigere i tiden fremover, sier Glørstad i en pressemelding.

– Randi har over 20 års nasjonal og internasjonal erfaring innen et bredt spekter av bransjer. Hun har ledet og bistått flere selskaper til exit, og hennes erfaring og kompetanse innen samspillet forretningsutvikling, teknologi, prosesser og folk vil komme godt med i ledelsen av vår organisasjon, sier daglig leder Frode Lien Otnes, som kom til Headshed for litt over ett år siden fra jobben som administrerende direktør i F24 Nordics AS.

I tillegg til Randi Glørstad er det et styre med erfaring og kompetanse som staker ut kursen for Headshed de nærmeste årene: Vegard K. Strand, 30 års erfaring fra teknologi, ledelse og salg i flere land. Han var også en av et team på tre som designet og utviklet ERP systemet Visma Business. Rune Skjei, med bakgrunn fra bank og finans er gründer i salgs- og konsulentselskapet Consort, som har gått fra 0-150 ansatte og har en omsetning på 65 mill. Ellen Lippe, eier og styremedlem som er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing, som til daglig jobber i Equinor.

Programvaren Cube er utviklet i Trondheim og benyttes av banker og finansinstitusjoner samt større callsenter over hele Norge.

Cube kombinerer CRM, salgsverktøy og dataflyt for å gjøre hverdagen enklere og bedre for selgere, salgsledere og bedriftene deres. Selskapets fokus er å bedre samspillet mellom menneskene, teknologien og organisasjonen slik at kundene og brukerne får best mulig støtte i salgsprosessen.

Powered by Labrador CMS