Salgsdirektør i Servicegrossistene, Frode Olsen, sammen med konstituert kjedeleder i Coop Obs, Johan F. Hillveg.
Salgsdirektør i Servicegrossistene, Frode Olsen, sammen med konstituert kjedeleder i Coop Obs, Johan F. Hillveg.

Coop og Servicegrossistene inngår samarbeid: – En kjempemulighet

– Vi er trygge på at de er den rette samarbeidspartneren for oss fremover.

Publisert Sist oppdatert

Partene har undertegnet en samarbeidsavtale både for eksisterende og nye lokasjoner, og oppstart av samarbeidet vil skje fra september 2022.

– Coop Norge har gjennom Obs, store ambisjoner for våre eksisterende og nye serveringssteder. Fremtidens fysiske retail setter nye krav til kundeopplevelser som vi i Obs tar på alvor. Derfor utvikler vi nå et helt nytt konsept. I tillegg ser vi også på muligheten for å benytte konseptet på andre serveringssteder i våre øvrige kjedeprofiler.

– Coop mener lokal tilstedeværelse er helt essensielt for å lykkes i dagens marked, og da ble Servicegrossistene et naturlig valg for oss. Vi er trygge på at de er den rette samarbeidspartneren for oss fremover, sier Johan F. Hillveg, konstituert kjedeleder i Coop Obs.

Servicegrossistenes salgsdirektør, Frode Olsen, ser frem til oppstart, og er sikker på at alle serveringstedene i Coop Norge vil oppleve Servicegrossistene som den rette samarbeidspartner i forhold til leveranser og utvikling av konseptet.

– Vi er svært glade for at Coop har valgt oss. Vi ser på dette som en kjempemulighet, og en gladnyhet også for alle som ønsker en sterk konkurranse i bransjen vår, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS