Roar Krogstad gleder seg til å dra på hytten i Glåmos.
Roar Krogstad gleder seg til å dra på hytten i Glåmos.

#Påskepraten

Roar skryter av salgsåret så langt i Consort: – Vi ligger godt an

Nå mener salgslederen det er viktig å utnytte de gode resultatene.

Publisert

SALG24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i salgsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det salgsleder i Consort AS, Roar Krogstad, som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– Da skal jeg på hytta på Glåmos, et paradis på jord for lading av kropp og sjel. Skal for første gang på mange år ha fri hele påska så det gleder jeg meg til. Sammen med familie og hunder blir det topp, og intet er som å hoppe i den vedfyrte badestampen etter en skitur – for ikke å snakke om lukten av bål.

– Hvilke serier vil du anbefale folk å konsumere i påsken?

– Har nettopp kommet gjennom det som så langt er tilgjengelig av «Peaky Blinders», en noe rå men bra serie. Ellers påskekrim selvfølgelig. Mest på grunn av at det er tradisjon.

– Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Det er mye, men kanskje en og annen blemme når jeg holder morgenbriefen, eller da jeg plutselig fikk et innfall av å gjøre ASMR i en digitalt overført brif. Det slo godt an.

Ellers er det mange gode og morsomme kommentarer i løpet av dagen og umulig (heldigvis) å huske alt. Det viktigste er å ha minst én real latterkule hver dag – det er rene medisinen!

– Hvordan vil du karakterisere salgsåret så langt?

– Vi ligger godt an, faktisk et stykke foran, så det er bare å holde trykket oppe og utnytte de gode resultatene til å skape nye.

– Hvordan blir resten av salgsåret?

– Det er et veldig godt spørsmål, men gjør vi de riktige tingene og legger ned tilstrekkelig innsats blir det bra. Det vet jeg.

Powered by Labrador CMS