Fredrik Selander jobber til vanlig på kontoret i Stocholm, men skal reise rundt til Danmark, Tyskland, UK, Nederland og Sveits.
Fredrik Selander jobber til vanlig på kontoret i Stocholm, men skal reise rundt til Danmark, Tyskland, UK, Nederland og Sveits.

Fredrik er ny CMO hos SuperOffice

– SuperOffice er inne i en ekspansiv fase, hvor jeg i min rolle som CMO, håper å kunne bidra med nytenkende perspektiver når det kommer til markedsføring.

Publisert

Fredrik Selander har tidligere jobbet som Director of Nordic Marketing & Global Partner Marketing i det svenske Scaleup-foretaket Quinyx.

Nå har han blitt CMO hos SuperOffice.

– Jeg trives fantastisk bra så langt. Det har vært høyt tempo fra dag en, og nå i begynnelsen har det blitt mange reiser rundt om kring til våre kunder i Europa. Jeg har også rukket å besøke hovedkontoret vårt i Oslo et par tre ganger, sier han legger til:

– Det er spennende å se de kulturelle forskjellene mellom landene i Norden og Europa.

Selander forteller at han tar med seg flere tidligere erfaringer inn i den nye stillingen.

– Jeg kommer fra et scale-up miljø, og det er mye jeg kan ta med meg videre inn i SuperOffice. Jeg skal følge opp hvordan vi organiserer teamene våre, hvilke nøkkeltall vi jobber mot, arbeidsprosesser og hvilke verktøy vi bruker.

Han har store ambisjoner for selskapets vei videre.

– SuperOffice er inne i en ekspansiv fase, hvor jeg i min rolle som CMO håper å kunne bidra med nytenkende perspektiver når det kommer til markedsføring. Samtidig håper jeg å bygge opp en organisasjon som er rustet for skalerbar vekst, der vi jobber med Demand Generation fra et strategisk og operativt perspektiv.

Powered by Labrador CMS