Country manager i ShowHeroes, Martin Weiby, sammen med ny salgssjef, Christoffer Bergh.
Country manager i ShowHeroes, Martin Weiby, sammen med ny salgssjef, Christoffer Bergh.

Christoffer tilbake som salgssjef i ShowHeroes: – Fristelsen ble for stor

Christoffer Bergh fra joint venture-selskapet Diar er nå tilbake i ny rolle hos ShowHeroes.

Publisert

Bergh går nå inn i rollen som Salgssjef i et selskap under stor utvikling, sier Country Manager, Martin Weiby.

­­­– Da Weiby ringte og tilbød stillingen som salgssjef i ShowHeroes, var rett og slett fristelsen for stor. Tanken på å få være med å utvikle salgsorganisasjonen sammen med Weiby veide tungt på vektskåla, forteller Bergh i en pressemelding.

Det er ikke det samme selskapet Bergh kommer tilbake til. Det som tidligere var PlayAd Media Group, er i dag blitt ShowHeroes Group. I desember 2021 ble nemlig medieselskapet kjøpt opp av det globale distribusjonsselskapet som tilbyr avanserte digitale videoløsninger for publisister og annonsører i 23 land.

Bergh forteller at han ikke kunne motstå en så spennende mulighet.

– Jeg skjønte at jeg ikke kom tilbake til det samme selskapet som tidligere, men et vesentlig større. ShowHeroes er nå et selskap med kontorer verden over, som gir meg store personlige utviklingsmuligheter. Det er tydelig at dette er et selskap med store ambisjoner, noe jeg ønsker å være en del av. For meg er det et gledelig gjensyn med salgsteamet og gamle kollegaer, sier Bergh.

Weiby er også glad for å ha Bergh tilbake på laget.

– Bergh er en viktig ressurs for selskapet og vil være en god sparringspartner for meg i den videre utviklingen av ShowHeroes Norge. Det er derfor med stor glede jeg kan ønske Christoffer velkommen til tilbake i stillingen som salgssjef, forteller Weiby.

Powered by Labrador CMS