Christian Hofbauer har mange års erfaring fra salgsbransjen, og har i tillegg forfattet «Salgets Helter – en bok om B2B salg»
Christian Hofbauer har mange års erfaring fra salgsbransjen, og har i tillegg forfattet «Salgets Helter – en bok om B2B salg»

Christian blir rådgiver hos Orion & Partners AS: – Føler meg privilegert

– Passet som hånd i hanske med tanke på min kompetanse og mine ambisjoner, sier Christian Hofbauer om den nye stillingen.

Publisert Sist oppdatert

Christian Hofbauer har gått inn som rådgiver og partner hos Orion & Partners AS.

Med spisskompetanse innen prestasjonsledelse, salgsledelse og forretningsutvikling, har han jobbet som rådgiver i mange år. Han har blant annet gjennomført utviklings- og opplæringsprosjekter i mer enn 35 land.

– Orion med sine vekstplaner passet som hånd i hanske med tanke på min kompetanse og mine ambisjoner. I tillegg jobber det fantastisk hyggelige og dyktige mennesker her, sier Hofbauer til SALG24.

I den nye stillingen har han ansvar for å videreutvikle tjenestene innen rådgivning, trening og utvikling – i tillegg til å jobbe med rekruttering av kommersielle lederstillinger.

– Jeg skal blant annet hjelpe kundene med vekststrategier og tilby opplæringsprogrammer, holde foredrag og workshop innen salgsledelse, drive prestasjonsledelse og coaching.

– Hva er dine ambisjoner som partner og rådgiver?

– Jeg skal sammen med de andre ansatte være med på å videreutvikle Orion i tråd med deres merkevareløfte. Jeg føler meg særdeles privilegert i rollen som rådgiver, hvor jeg får anledning til å hjelpe mennesker og kunder til å oppnå deres fulle potensial. Min ambisjon er å bli den rådgiveren kundene ikke kan være foruten.

Powered by Labrador CMS