Christer Rasmussen er fornøyd med sin nye jobb i Rumag.
Christer Rasmussen er fornøyd med sin nye jobb i Rumag.

Christer blir salgskonsulent: – Håper jeg kan utvikle meg videre her

Christer Rasmussen er ny salgskonsulent i Rumag skilt og reklame AS.

Publisert

Rasmussen er ferdig med sin bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Universitetet i Stavanger. I tillegg har han en bachelorgrad i media og kommunikasjon fra Universitetet i Agder.

– Jeg har ikke jobbet som salgskonsulent før. Jeg kommer rett fra utdanning og deltidsjobb på Rema 1000. Så dette er veldig spennende for min del, da jeg har prøvd å finne en lignende jobb siden mai i 2020. Det har vært ganske utfordrende.

Rumag skilt og reklame markedsfører seg selv som Vestlandets største leverandør av skilt og dekor. Rasmussen tror begge utdanningene hans vil komme til nytte i den nye jobben.

– Økonomi og administrasjon er spesielt relevant når det er snakk om kjøp og salg og produktene vi tilbyr. Jeg har også med meg et godt nettverk fra begge gradene, og jeg tror jeg vil fungere godt når det gjelder det å ha jevnlig kontakt med kunder. Så jeg har et bredt spekter av egenskaper.

Mulighet til å lære

Det å finne en studierelevant jobb har ikke bare vært enkelt. Spesielt én ting har plaget han underveis i søkeprosessen.

– Mange med erfaring blir prioritert, og det forstår jeg. Men når man aldri mottar et svar etter å ha vært på jobbintervju, det synes jeg er en uting. Og inntrykket mitt er at det skjer litt for ofte.

Etter fire dager i sin nye jobb har han rukket å få et godt inntrykk av sine kolleger. Rasmussen tror et godt arbeidsmiljø vil komme godt med.

– Jeg håper de så noe av meg på intervjuene som jeg kan bidra med, og at jeg kan utvikle meg videre. Det blir nok en bratt læringskurve, men det er mange flinke folk her.

Han har også troen på sine egne egenskaper.

– Jeg vil tro jeg er ganske lett å komme i kontakt med, og at jeg lett kan ta praten med kunder. Dette er en god mulighet i en god bedrift.

Powered by Labrador CMS