Charles Bratli sammen med Head of Sales i Two, Robert Udnesseter.
Charles Bratli sammen med Head of Sales i Two, Robert Udnesseter.

Two skalerer opp og henter Charles Bratli fra Journey Group

– Allerede etter første intervjurunde var jeg overbevist om at dette var noe for meg.

Publisert

Mandag gikk Charles Bratli inn som Business Development Associate i Two, hvor han skal bidra til å få satt det relativt ferske selskapet på kartet.

Two ble grunnlagt i 2020, og jobber for å forenkle netthandel mellom bedrifter.

– Jeg trivdes godt i Journey og synes først det var litt skummelt da Two kontaktet meg. De driver med noe som er ganske annerledes enn det jeg har jobbet med tidligere, men allerede etter første intervjurunde var jeg overbevist om at dette var noe for meg, forteller Bratli til SALG24.

Bratli har blant annet lang erfaring med annonsesalg, og solgte en kort periode alarmer for Verisure før han lengtet tilbake til B2B-markedet.

– Det er noe eget ved bedriftsmarkedet som man ikke får i B2C. Min erfaring er at salg til privatkunder kan bli litt pushy, og at man fort kan fremstå som litt masete på et menneske man sannsynligvis aldri skal snakke med igjen. Da trives jeg mye bedre med å kunne være en trygg kontaktperson for kunder jeg får jobbet med over tid.

– Hvilke erfaring tar du med deg inn i den nye stillingen?

– Jeg tar med meg salgserfaring. Jeg har hatt god veiledning helt siden jeg startet med salg, og vet at det har bygget opp en god stamina, trygghet og ikke minst kunnskap om hvordan jeg bygger langsiktige og verdiskapende relasjoner, svarer han.

På spørsmål om hvilke ambisjoner han har som Business Development Associate i Two, svarer han at det er å få så mye erfaring som mulig.

– Man blir aldri ferdig utdannet som selger. Det er alltid noe å lære. På sikt ser jeg for meg at jeg kan gå videre til en lederstilling med mer ansvar. Jo mer erfaring, desto mer ansvar. Men i første omgang skal jeg hjelpe til med å få kunder over hele verden til å se hvor enkle B2B betalingsløsninger vi har å tilby.

Powered by Labrador CMS