Sebastian Lingjærde Ferraz sammen med Head of Sales i Two, Robert Udnesseter.
Sebastian Lingjærde Ferraz sammen med Head of Sales i Two, Robert Udnesseter.

Sebastian ble headhuntet til Two: – Gikk ikke an å si nei

Nå skal han hente inn nye kunder og på sikt bygge opp deler av den kommersielle avdelingen.

Publisert

Sebastian Lingjærde Ferraz jobbet som Account Manager i Journey Group da han ble headhuntet til stillingen som Business Development Associate i Two.

– Jeg har dokumentert egne prestasjoner i salgsbransjen på sosiale medier, og det ble lagt merke til, forteller Lingjærde Ferraz, til SALG24.

Mandag hadde han sin første dag i ny jobb, han har blitt ansatt for å hente inn nye kunder og på sikt bygge opp deler av den kommersielle avdelingen med selgere som ønsker å bli med denne reisen.

– Ambisiøse mål

Two ble grunnlagt i 2020, og jobber for å forenkle netthandel mellom bedrifter.

På under et år har selskapet skalert opp fra åtte til 70 ansatte fordelt på Storbritannia og Norge, og har et mål om å bli verdens ledende B2B betalingsløsning innen fem år.

– Jeg elsker at de har så ambisiøse mål, og med den enorme veksten og de mulighetene som finnes i en start up som dette, med blant annet Sequoia Capital og Arkwright X i ryggen, gikk det ikke an å takke nei til stillingen. Det er utrolig givende og kult å få jobbe med en løsning som flere selskaper har nytte av globalt, sier han.

Lingjærde Ferraz har en klar oppfatning av hvordan selgere og møtebookere bør opptre i møte med kunden, og hva han forventer av selgere.

– En fullkommen salgsavdeling gjenspeiler et ønske om å lykkes som et team. Alle har sin individuelle måte å selge på, men jeg tror ikke det nytter å være for «pushy». Vi må kommunisere at vi er der for å hjelpe, for det er når man lytter til kundenes utfordringer at man skjønner om man har noe å bidra med eller ikke.

– Forelsket i salg

Det er ikke mer enn 11 måneder siden Lingjærde Ferraz gikk ut fra BI, hvor han har studert Retail Management med fordypning i personlig salg og salgsledelse.

– Det er et bredt studie som gir mange muligheter, men jeg forelsket meg i salg på veien. Jeg har alltid vært en people person som synes det er gøy å snakke med mennesker. I tillegg synes jeg det er kult å få være med å bygge opp noe nytt og samarbeide med flinke folk, og det er akkurat det jeg har fått muligheten til nå.

Powered by Labrador CMS