Thomas Støkken.
Thomas Støkken.

Thomas Støkken er ny konserndirektør i Posten

Posten-konsernet har ansatt Thomas Støkken (52) som ny konserndirektør for divisjon E-handel og logistikk.

Publisert

– Oppgaven med å lede Brings nordiske E-handel og logistikkvirksomhet er veldig spennende. Det er en fremoverlent, kundeorientert og dyktig organisasjon som har et sterkt utgangspunkt for å lykkes i et konkurranseintensivt marked med raske endringer, sier Thomas Støkken i en pressemelding.

Støkken kommer fra stillingen som administrerende direktør i Løvenskiold Handel (Maxbo). Før det var han mange år i Statoil/ Circle K, blant annet som konserndirektør Norge og som strategidirektør. Støkken hadde flere lederroller i Posten fra 2004 – 2010, sist som direktør for tidligere Bring Mail.

– Jeg er svært fornøyd med å få en kapasitet som Thomas inn i konsernledelsen. Han kan vise til sterke resultater i sine tidligere roller, der han har bidratt til betydelig vekst og lønnsomhetsforbedring. Han har bred kommersiell erfaring og vil være en sterk drivkraft i arbeidet med å videreutvikle eksisterende tjenester og utvikle nye konsepter. Samtidig er dette nok et eksempel på dyktige folk som vender tilbake til konsernet etter noen år ute, noe som er gledelig, sier konsernsjef Tone Wille.

Thomas Støkken tiltrådde 1. august som konserndirektør for divisjon E-handel og logistikk.

Powered by Labrador CMS