Henning Eriksen (Adm. direktør, Møbelringen), Björn Sörenson (Managing Director, Tempur), Lars-Erik Ullsgård (Sortiments- og innkjøpssjef, Møbelringen)

Møbelringen inngår samarbeid med Tempur

– Partnerskapet med Tempur sikrer oss et enda bredere utvalg av senger og best mulig søvn for kundene våre, sier adm. direktør Henning Eriksen i Møbelringen.

Publisert

Det nye partnerskapet med Tempur skal sikre et enda bredere utvalg av senger hos møbelgiganten.

– Våre kunder skal sove godt om natten. For å sikre at alle finner den sengen som er riktig for seg hos oss, vil vi ha et bredt utvalg. Derfor er vi ekstra glade for vårt nye partnerskap med Tempur, verdens største sengeleverandør – med et unikt patent på madrasser og puter, sier adm. direktør Henning Eriksen i Møbelringen.

Og Tempur mener samarbeidet vil styrke dem.

– Vår visjon er «Improving the sleep of more people every night, all around the world». Med utvidet distribusjon av våre produkter gjennom Møbelringen, vil vi tilby enda flere bedre søvn. Møbelringen er kjent for god kvalitet og bredt sortiment, og har butikker i hele Norge sier Björn Sörenson, Managing Director for Tempur i Sverige og Norge.

Tempur-materialet er et unikt minneskum som tilpasser seg kroppstemperatur. Vekt og kroppsfasong er dermed med på å avgjøre hvilken seng du sover best i. Hvordan materialet lages er en godt bevart hemmelighet.

Under ti personer i hele verden kan oppskriften, og samtlige jobber hos Tempur.

Powered by Labrador CMS