(F.v) CEO i Accenture Torbjørn Eik-Nes, leder for telekom i Accenture Øystein Langerak, og CIO i Telenor Norge Torbjørn Larsen.

Telenor inngår samarbeidsavtale med Accenture

– Dette er en stor og viktig avtale, og vi er svært glade for å fornye tilliten vår hos Telenor

Publisert

Telenor Norge har valgt å inngå en samarbeidsavtale med Accenture som samarbeidspartner for IT-modernisering i årene fremover. Med avtalen vil Accenture blant annet bidra til å akselerere digitaliseringsarbeidet i Telenor.

Ved bruk av software engineering og skyteknologi skal samarbeidet sette fokus og fart på utviklingen av produkter og tjenester som gjør en forskjell for Telenors kunder.

– Dette er en stor og viktig avtale, og vi er svært glade for å fornye tilliten vår hos Telenor. Jeg er svært stolt av våre ansatte som har levert solid verdi i samarbeidet med Telenor til nå, og som vil fortsette å gjøre dette fremover, sier Torbjørn Eik-Nes, CEO i Accenture Norge.

For Telenor er det sentralt å modernisere selskapets IT-løsninger i enda større grad for å øke hyppigheten i lansering av nye produkter og tjenester.

– Nøkkelen til vår suksess ligger i å bygge kulturen og dyrke ferdighetene som kreves for å bli en software-definert og datadrevet virksomhet som jobber tett på markedet og målgruppene sine for å levere de aller beste og mest verdifulle produktene og tjenestene. Jeg ser frem til et godt samarbeid med Accenture for å akselerere det pågående digitaliseringsarbeidet i Telenor, sier Torbjørn Larsen, CIO i Telenor Norge.

– Vi ser at telekombransjen har utviklet seg til å bli en svært viktig premissgiver for nordmenns, og resten av verdens, samfunn og liv, sier leder for telekom i Accenture og kundeansvarlig for Telenor, Øystein Langerak.

– Samarbeid som det vi inngår med Telenor lar også oss i Accenture vokse og videreutvikle den kompetansen vi besitter. For eksempel på skyområdet, som vi ser blir så viktig fremover. Denne avtalen er med å på å gjøre Accenture enda mer attraktiv arbeidsgiver i kampen om de nye talenter, avslutter Langerak.

Powered by Labrador CMS