Daglig leder i Conta, Jan-Tore Holen (til venstre) og kommersiell leder Are Vittersø.
Daglig leder i Conta, Jan-Tore Holen (til venstre) og kommersiell leder Are Vittersø.

Conta etablerer kontor i Oslo og ansetter ny kommersiell leder

Ålesundsbedriften Conta henter inn netthandelsprofil fra Schibsted og etablerer samtidig et nytt Oslokontor.

Publisert Sist oppdatert

Are Vittersø går fra tidligere stilling som Norgessjef i Prisjakt, til kommersiell leder i Conta.

– Vi er veldig glad for at vi har fått med Are på laget. Han har vist imponerende resultater i Prisjakt, og vi har troen på at han kan være med å hjelpe Conta å nå nye høyder, forteller daglig leder i Conta, Jan-Tore Holen.

Are Vittersø har en bachelorgrad i Interactive media production fra Bournemouth University, og har stor kompetanse innen digital strategi og markedsføring, forretningsstrategi og ikke minst salg.Etter syv år i Prisjakt, der han var med på å bygge opp det som nå er Norges største prissammenligningstjeneste, skal Vittersø nå fokusere på å bygge opp en salgsavdeling i Conta.

– Etter så mange år, så er det klart man har blandede følelser når man tar steget over i en ny bedrift, og ikke minst en ny bransje. Samtidig så føles timingen veldig rett for min del. Conta tikket av alle boksene, så da Jan-Tore tok kontakt var valget egentlig veldig enkelt.For både Conta og Are, er er det viktig å gjøre hverdagen til folk enklere.– Jeg har hele tiden brent for å forenkle hverdagen til folk, det var noe vi jobbet mye med i Prisjakt, og her er jo Conta en ekstremt god match. Samtidig så er jeg veldig glad i alt som utfordrer det tradisjonelle, og regnskapsbransjen er på vei inn i en helt ny fase, og den er det veldig spennende å kunne være med på å forme videre, sier han i en pressemelding.

Uten fjell og fjord

Conta har fra før hovedkontor i Ålesund og et utviklerkontor i Stavanger. Are Vittersø blir dermed den første som holder til på det nyetablerte Oslokontoret.

– Dette er jo et tydelig tegn på at Conta vokser, og det er selvfølgelig gøy å være med på. Det å bygge opp et nytt kontor er noe av det morsomste som finnes. Det er en herlig balanse om å finne rett mennesker og å skape en kultur som gjenspeiler det fantastiske miljøet som allerede er i Ålesund – bare uten fjell og fjord, sier Are. Nyansettelsen er starten på en Osloavdeling, og planen er at avdelingen skal vokse i løpet av året.

– Planen er jo at vi skal etablere en god salgsavdeling, så det kommer til å komme ut flere stillinger i løpet av året, forteller Jan-Tore Holen

Powered by Labrador CMS