AnnaMaria Carnemark (til høyre) tar over lederrollen i Reitan Convenience Norway. Her sammen med Mariette Kristensson, CEO i Reitan Convenience AS.

AnnaMaria tar over lederrollen i Reitan Convenience Norway

– Jeg håper og tror at min erfaring fra både salg, merkevare- og forretningsutvikling vil være positivt for selskapets videre reise.

Publisert

AnnaMaria Carnemark (41) tar over lederrollen i Reitan Convenience Norway. Hun kommer fra stillingen som innkjøps- og markedsdirektør i Reitan Convenience Sweden.

Med sin bakgrunn og erfaring tar hun med seg kunnskap og perspektiver på fremtidens convenience, kunden og markedets muligheter.

– AnnaMaria har en unik kommersiell gjennomslagskraft. Hennes brede erfaring fra ulike roller innen convenience, og ikke minst hennes fokus på kunden og fremtidens kundebehov, blir viktig for å utvikle Reitan Convenience Norway og våre merkevarer videre. Jeg er glad for at vi kan rekruttere fra egne rekker til viktige lederstillinger, sier CEO i Reitan Convenience AS, Mariette Kristensson, i en pressemelding.

Carnemark ser fram til å tre inn i den nye stillingen.

– Jeg håper og tror at min erfaring fra både salg, merkevare- og forretningsutvikling vil være positivt for selskapets videre reise. Jeg gleder meg til å engasjere meg i arbeidet, bli bedre kjent med menneskene, og sammen forsterke våre konsepter og imponere våre kunder – hver eneste dag, sier hun.

Powered by Labrador CMS