Stefan Myhre Pettersen har allerede startet i salgssjef-rollen i Lindab.

Stefan Myhre Pettersen er ny salgssjef i Lindab

Lindab har slått sammen ansvarsområdene kanalsystemer og lufttekniske produkter, og ny salgssjef for disse områdene er Stefan Myhre Pettersen.

Publisert Sist oppdatert

Stefan Myhre Pettersen er ny salgssjef Ventilasjon Norge i Lindab.

– Stefan kommer fra rollen som salgssjef for lufttekniske produkter og var et naturlig valg for denne rollen når den ble skapt, sier administrerende direktør i Lindab, Eirik Austad i en pressemelding.

Pettersen har igjennom syv år hatt flere roller i selskapet, og er klar for nye utfordringer.

– Stefan er en naturlig leder, med stor kunnskap og interesse for faget og ny teknologi. Dette er noe som Lindab har hatt og vil få stor glede av i mange år, sier salgsdirektør Ståle Svensson.

– Stefan er en av hovedarkitektene i vårt samarbeid med Airthings, et samarbeid som viser at Lindab har produkter som vekker stor interesse. Han har allerede stukket seg frem og på en måte blitt Lindabs posterboy utad, sier Svensson.

– Lindab AS har fokus på prestasjons- og personlig utvikling. Hver enkelt får tett oppfølging og muligheter til å ta utviklingssteg ut fra egne forutsetninger, da det gir de beste resultatene. Ønsker man seg videre i organisasjonen er det fullt mulig og vi har mange eksempler på ansatte som starter ett sted og går gradene internt i organisasjonen, Stefan er en av dem, avslutter Anita Ueland, Direktør for Mennesker og Kultur i Lindab.

Pettersen har allerede startet i rollen.

Powered by Labrador CMS