(F.v.) Joachim Afzal, Margrethe Haavaldsen og Gowsi Vathanagopalan.
(F.v.) Joachim Afzal, Margrethe Haavaldsen og Gowsi Vathanagopalan.

Helthjem utvider salgsteamet ytterligere

Selskapet har ansatt én Key Account Manager, én Global Account Manager og én Customer Success Consultant.

Publisert

– Det er mye spennende som skjer for Helthjem på den globale satsingen, og det er veldig spennende å kunne få være med på dette, sier Joachim Afzal.

Han er Helthjems nye Global Account Manager, og kommer fra jobben som kundeansvarlig i et mindre finanshus. Han gleder seg til å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene, og beskriver jobbtilbudet som noe han ikke kunne takke nei til.

Margrethe Haavaldsen har fram til nå jobbet med salg og kategoriutvikling i Orkla Foods, og før det jobbet i Danske Bank Corporate Banking. Hun er nå blitt Key Account Manager i Helthjem.

– Jeg har selv vært en storfornøyd forbruker av Helthjems tjenester lenge, og har stor tro på selskapet, sier hun.

Gowsi Vathanagopalan trer inn i rollen som Customer Success Consultant. Han har erfaring som revisor, Management Consultant og sist som Business Controller i Vy.

– Jeg har vært fascinert av netthandel siden jeg oppdaget eBay som tenåring, og i Helthjem får jeg jobbe med kunder som er ledende aktører innenfor denne bransjen.

Ambisjoner

De tre nyansatte er rimelig unisone når de snakker om ambisjonene deres i Helthjem.

– Ambisjonene er å bygge gode relasjoner til eksisterende kunder, implementere nye kunder mest mulig sømløst og ellers sørge for at Helthjem alltid er den foretrukne partneren, sier Vathanagopalan.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med selskapet, kollegaer og kunder og forhåpentligvis kunne bidra til nye rekordår, forteller Haavaldsen.

– Jeg ser frem til å skape gode relasjoner med de eksisterende kundene, og utvide egen portefølje slik at Helthjem er sikret videre vekst, legger Afzal til.

– De er utrolige dyktige

Head of Global Sales, Ola Holter Sollien, er den som har hatt ansvaret for ansettelsene, og sier at den nye gjengen danket ut søkere med flere års erfaring innen logistikk.

– De er utrolig dyktige alle tre. Logistikk er som alt annet et fag man kan lære seg, men holdninger, sjarm og giv krever mye for å endre, sier han.

Daglig leder, Anders Lunde Angen, er også storfornøyd med ansettelsene:

– Rekrutteringen av Margrete, Gowsi og Joachim er en klar styrking av det vi mener allerede er Norges beste salgsmiljø innen logistikk. Målet vårt er å fortsette å ta markedsandeler, hvor alle tre vil gjøre det mulig for oss å jobbe mer målrettet mot både nordiske nettbutikker og globale merkevarer.

Powered by Labrador CMS