Erlend Dahlberg, Suzanne Griffiths og Jonas Vikse er de tre nyeste tilskuddene i Helthjem.

Helthjem styrker laget for å fortsette vekstreisen

Tre talenter har funnet et nytt hjem hos Helthjem og blir med på reisen mot nye, ambisiøse vekstmål.

Publisert Sist oppdatert

Helthjem har siden oppstarten i 2015 gått fra snaue 57.000 pakkeforsendelser til over 13 millioner pakkeforsendelser i året, og fra 2020 til 2021 kunne vekstraketten melde om en økning på hele 54 prosent i pakkevolum.

Nylig slapp selskapet nyheten om ny hovedterminal som skal kunne håndtere tregangen av dagens volum.

Denne måneden trer tre nye krefter inn i selskapet, og daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen, forteller at aldri før har de fått inn så mange søknader.

– Det tror jeg skyldes at vi nå virkelig begynner å kjent i markedet. Det viser økningen i kjennskap som har gått fra 30 prosent til 75 prosent etter korona, opplyser Angen i en pressemelding.

Nå gleder han seg til å ønske de nye selgerne velkommen.

Suzanne Griffiths blir ny produkteier for «Hent-selv» som supplerer Helthjems hjemlevering. Hun har lang erfaring som konsulent, senest som Manager i PwC Norge.

– I Helthjem får jeg muligheten til å være med på en vekstreise i et selskap som er perfekt posisjonert innen fremtidens handel og sirkulærøkonomi. Det er gjort en formidabel jobb under en pandemien, men hvor det fortsatt er mye ugjort. Jeg gleder meg til å ta stafettpinnen videre. Dette var en mulighet jeg rett og slett ikke kunne takke nei til, sier Griffiths.

Helthjem har også hentet fra bank- og forsikringsbransjen med ansettelsene av Jonas Vikse som Key Account Manager og Erlend Dahlberg som Account Manager.

Vikse kommer senest fra Gjensidige som investeringsrådgiver og teamkoordinator med ansvar for en portefølje på over 700 millioner kroner, og han er tydelig på hvorfor han valgte Helthjem:

– Helthjem fremstår som en offensiv og attraktiv arbeidsplass. Ikke bare er det et ungt og dynamisk miljø, jeg får også mulighet til å jobbe tett med Nordens største og mest kjente nettbutikker. Dette er kjempespennende og jeg gleder meg til å komme i gang med arbeidet, sier Vikse.

Dahlberg starter opp som Account Manager for fullt til høsten.

– Jeg gleder meg til å skape gode relasjoner med eksisterende og nye kunder i Helthjem, sier Dahlberg.

Powered by Labrador CMS