Robert Staavi (f.v.) går inn i stillingen som byråansvarlig hos Amedia Salg og Marked. Her sammen med strategisk salgsdirektør Christian Thu.

Robert Staavi blir byråansvarlig hos Amedia

Blir leder for ny satsing i mediehuset.

Publisert Sist oppdatert

Robert Staavi går inn i stillingen som byråansvarlig hos Amedia Salg og Marked. Han har de siste to årene vært salgssjef på strategisk kundeteam i Amedia Salg og Marked.

I de siste årene har han jobbet med noen av Norges største annonsører. Nå skal han jobbe rettet mot Norges største mediebyråer i rollen som byråansvarlig.

– Mediebyråene er noen av våre absolutt viktigste samarbeidspartnere. Og mediebyråene er viktige premissgivere for bransjen. Vi må sørge for at vi jobber tettere mot byråene på alle nivåer, samt være en relevant og tillitsfull sparringspartner, sier Christian Thu, strategisk salgsdirektør hos Amedia Salg og Marked.

Amedia ønsker å styrke sin relasjon og sitt samspill med nettopp mediebyråene.

– Derfor har vi nå opprettet en egen satsning spesifikt mot de største mediekjøperne i bransjen. Jeg er sterk i troen på at Robert vil løfte oss i riktig retning og gi byråene den kraften vi kan tilby gjennom Nettavisen, våre lokalaviser og alle våre produkter og tjenester, sier Christian Thu.

Det er med stort engasjement Robert Staavi går inn i sin nye rolle.

– Samarbeidet mellom byrå og publisist er veldig viktig for at vi sammen skal kunne levere de beste løsningene for annonsørene. Det beste med samarbeidet mellom publisist og byrå er at vi vil det samme, det vil si levere best mulig effekt for annonsørene, sier Robert Staavi.

Staavi er imponert over leveranser fra mediebyråene.

– Det jeg synes er mest givende i samarbeidet med byråene er hvordan vi som publisist kan tilgjengeliggjøre varelageret vårt på en måte som gjør hverdagen til byråene enklere. Jeg er imponert over hvordan byråene leverer de beste totalløsningene for annonsørene, sier Staavi.

Nå skal han gjøre det enklere for mediebyråene å samspille med Amedia og dets medieprodukter.

– Min motivasjon i rollen som byråansvarlig er å gjøre Amedia til et enkelt valg de gangene Amedia er et riktig valg for kunden, forteller Staavi.

Staavi startet i sin nye stilling tidlig i mai.

Powered by Labrador CMS