(F.v.) Christine Mørk og Hedda Dønnum trer inn i rollen som key account manager.
(F.v.) Christine Mørk og Hedda Dønnum trer inn i rollen som key account manager.

Kommersiell avdeling i Aller Media vokser

Aller Media styrker den kommersielle avdelingen med to nye ansettelser.

Publisert Sist oppdatert

– Nå skjer det mye spennende i hele Aller Media, også i kommersiell avdeling. Det siste året har vi fått mange nye og dyktige kollegaer som tilfører mer kunnskap og kompetanse, i tillegg til masse god energi, forteller salgssjef Lene Berg-Nielsen i en pressemelding, og fortsetter:

– Våre nye medarbeidere representerer en god miks av både erfaring fra mediemarkedet, samt helt nye øyne, tanker og ideer rett fra skolebenken. Dette skaper en god og spennende dynamikk i salgsavdelingen.

Christine Mørk trer inn i rollen som key account manager i Aller Media med ansvar for både små og store kunder fra ulike bransjer. Hun kommer fra en stilling som advertising og partner manager i Tise, der hun jobbet med å finne potensielle partnere, opprettholde og videreutvikle kundeforhold. Før det jobbet hun 5 år i Clear Channel som account manager.

- Denne rollen passer meg godt! Å stadig tenke kreativt på jobb og finne de beste løsningene til kundene våre er noe jeg elsker å drive med, sier Mørk.

Hun har god erfaring innen mediebransjen, og ønsker nå å ta med denne kunnskapen inn i sin nye rolle i Aller Media.

Hedda Dønnum kommer rett fra skolebenken ved Universitetet i Agder, Kristiansand hvor hun tok en bachelorgrad i markedsføring og ledelse. I løpet av studietiden fikk Hedda muligheten å ta et semester på utveksling ved Hawaii Pacific University. Her dannet hun seg en internasjonal forståelse for både markedsføring og management.

Nå har Dønnum begynt i en stilling som key account manager i kommersiell avdeling i Aller Media, og gleder seg til å jobbe aktivt med en omfattende portefølje og bygge gode relasjoner med kundene sine.

- Som nyutdannet i en etablert bedrift som Aller Media, håper jeg å kunne komme inn med et friskt perspektiv. Tross at jeg er en av de yngste på huset, ser jeg det som en fordel å kunne se ting med nye øyne og forhåpentligvis bidra med kreative løsninger, sier Dønnum.

Hedda er allerede godt i gang i sin nye stilling i Allerhuset på Hasle.

- Vi er veldig fornøyde med å få våre nye kollegaer på plass i Aller Media, sier Berg-Nielsen.

Powered by Labrador CMS