Martin Meiner blir sjef for annonseprodukter og innovasjon.
Martin Meiner blir sjef for annonseprodukter og innovasjon.

Martin Meiner går til Aller Media

Aller Media ansetter ny sjef for annonseprodukter og innovasjon.

Publisert

Aller Media fortsetter å styrke den kommersielle enheten; 15. august begynner Martin Meiner i en nyopprettet stilling som sjef for annonseprodukter og innovasjon. Han blir da også en del av ledergruppen i kommersiell avdeling.

- Jeg er meget fornøyd med få Martin på plass! Hans erfaring innenfor forretningsutvikling og innovasjon er som skreddersydd for denne nyetablerte, og ikke minst viktige, stillingen. Vi arbeider stadig for å skape nye og spennende produkter, og for å utfordre markedet og kundene våre. Martin har god erfaring med akkurat dette, forteller Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media i en pressemelding.

Fra Schibsted til Aller Media

Meiner kommer fra Schibsted hvor han har jobbet som forretningsutvikler med ulike innovasjons- og strategiprosjekter, blant annet mediestrategi, produktutvikling og innovasjon innenfor annonsering og digitale medier.

I sin nye rolle skal han være ansvarlig for å lede prosesser og innovasjon i kommersiell avdeling.

Meiner tar med seg verdifull kompetanse fra tidligere stillinger inn i sin nye rolle i Aller Media. Han har også bakgrunn fra retail og digitalisering i NorgesGruppen, der han ledet arbeidet med å etablere SPAR innenfor netthandel av dagligvarer.

- Jeg kommer til et selskap som elsker å utfordre og som tør å løpe etter de mulighetene som andre kanskje frykter. Min oppgave blir å utfordre dette ytterligere, samtidig som vi skal skape bedre resultater for våre kunder, sier han.

Digital bakgrunn

Videre forteller han at han ønsker å tilføye en litt annerledes profil til avdelingen. Han har ikke bakgrunn fra mediebransjen, men en digital bakgrunn.

- Majoriteten av det jeg har gjort har vært å utfordre det etablerte, fra digital handel innenfor dagligvare, «first of its kind» frakt abonnement i Norge og strategi innenfor segmenter og områder med stor vekst.

På spørsmål om hvorfor han ønsker å jobbe i Aller Media, er svaret en kombinasjon av kultur, innovative løsninger og folk.

- Det er også en veldig spennende blanding av sterke, etablerte merkevarer, samtidig som man har en mer leken og kreativ portefølje av både teknologiselskaper, innhold og brands. I den miksen tror jeg det ligger utrolig mye spennende i tiden som kommer.

- Jeg håper å kunne komme inn som et positivt tilskudd, også til miljøet, og være en person som bidrar til at folk ønsker å tenke nytt, samtidig som vi har det skikkelig kult sammen, avslutter Martin.

Powered by Labrador CMS