Martin Meiner blir sjef for annonseprodukter og innovasjon.

Martin Meiner går til Aller Media

Aller Media ansetter ny sjef for annonseprodukter og innovasjon.

Publisert

Aller Media fortsetter å styrke den kommersielle enheten; 15. august begynner Martin Meiner i en nyopprettet stilling som sjef for annonseprodukter og innovasjon. Han blir da også en del av ledergruppen i kommersiell avdeling.

- Jeg er meget fornøyd med få Martin på plass! Hans erfaring innenfor forretningsutvikling og innovasjon er som skreddersydd for denne nyetablerte, og ikke minst viktige, stillingen. Vi arbeider stadig for å skape nye og spennende produkter, og for å utfordre markedet og kundene våre. Martin har god erfaring med akkurat dette, forteller Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media i en pressemelding.

Fra Schibsted til Aller Media

Meiner kommer fra Schibsted hvor han har jobbet som forretningsutvikler med ulike innovasjons- og strategiprosjekter, blant annet mediestrategi, produktutvikling og innovasjon innenfor annonsering og digitale medier.

I sin nye rolle skal han være ansvarlig for å lede prosesser og innovasjon i kommersiell avdeling.

Meiner tar med seg verdifull kompetanse fra tidligere stillinger inn i sin nye rolle i Aller Media. Han har også bakgrunn fra retail og digitalisering i NorgesGruppen, der han ledet arbeidet med å etablere SPAR innenfor netthandel av dagligvarer.

- Jeg kommer til et selskap som elsker å utfordre og som tør å løpe etter de mulighetene som andre kanskje frykter. Min oppgave blir å utfordre dette ytterligere, samtidig som vi skal skape bedre resultater for våre kunder, sier han.

Digital bakgrunn

Videre forteller han at han ønsker å tilføye en litt annerledes profil til avdelingen. Han har ikke bakgrunn fra mediebransjen, men en digital bakgrunn.

- Majoriteten av det jeg har gjort har vært å utfordre det etablerte, fra digital handel innenfor dagligvare, «first of its kind» frakt abonnement i Norge og strategi innenfor segmenter og områder med stor vekst.

På spørsmål om hvorfor han ønsker å jobbe i Aller Media, er svaret en kombinasjon av kultur, innovative løsninger og folk.

- Det er også en veldig spennende blanding av sterke, etablerte merkevarer, samtidig som man har en mer leken og kreativ portefølje av både teknologiselskaper, innhold og brands. I den miksen tror jeg det ligger utrolig mye spennende i tiden som kommer.

- Jeg håper å kunne komme inn som et positivt tilskudd, også til miljøet, og være en person som bidrar til at folk ønsker å tenke nytt, samtidig som vi har det skikkelig kult sammen, avslutter Martin.

Powered by Labrador CMS