Fra venstre Kjetil Bakke (Norconsult), Agnieszka Dylewska (Norconsult) og Espen Felder (Canon)

Canon Norge: Millionkontrakt på plattform for digital signatur

– Vi er meget stolte over å få lov til å være med på digitaliseringsreisen til Norconsult.

Publisert

Norconsult og Canon utvider samarbeidet. Den nye avtalen gjelder plattform for digital signatur og har en varighet på mellom 5 og 7 år med en estimert verdi på mellom 5-7 millioner, skriver Canon i en pressemelding.

Norconsult har vært kunde av Canon på multifunksjonsmaskiner i over 20 år. Den nye avtalen vil bidra til å automatisere og forenkle en rekke prosesser med blant annet elektronisk signering av ulike type dokumenter i konsernet, samt redusere økonomisk og juridisk risiko for Norconsult.

– Avtalen med Canon underbygger vår overordnede strategi innenfor digitalisering, der ambisjonen er å bli nummer én på digital gjennomføring, sier Agnieszka Dylewska, arkivansvarlig og produkteier for digital signatur i Norconsult.

Espen Felder, løsningskonsulent i Canon Norge er særdeles fornøyd med å ha fått på plass en så omfattende eSign-avtale med Norconsult.

– Vi er meget stolte over å få lov til å være med på digitaliseringsreisen til Norconsult. Innhenting av signaturer kan være tidkrevende, spesielt i en hybrid arbeidshverdag. Siden vi lanserte eSign- løsningen i vår portefølje for drøye 3 år siden, har vi fått over 350 kunder i Norge. Mange av disse har valgt Canon eSign pga brukervennlighet, høy grad av sikkerhet og mangfold i integrasjoner, sier Espen Felder hos Canon.

Powered by Labrador CMS