Malin Knutsen har tidligere erfaring som SoMe-ansvarlig. Nå blir hun account manager i Schibsted.
Malin Knutsen har tidligere erfaring som SoMe-ansvarlig. Nå blir hun account manager i Schibsted.

Malin er ny account manager i Schibsted Bergen

– Jeg ønsker å skape gode opplevelser og levere gode resultater for kundene mine.

Publisert

Malin Knutsen kommer fra mediebransjen, og skal nå jobbe mot nye og eksisterende kunder i Schibsted Bergen.

– Jeg var sulten på nye utfordringer, og ville utvikle meg selv. Jeg synes salgsbransjen er utrolig spennende, og Schibsted ble drømmeplassen for meg, sier Knutsen til SALG24.

Tidligere har hun blant annet jobbet som SoMe-ansvarlig, hvor hun har brukt sosial medier som en strategi for å skaffe nye kunder.

– Jeg har også jobbet med kundeservice, hvor jeg har lært masse om hvordan man skal pleie kundeforholdet og bygge gode relasjoner. All tidligere arbeidserfaring har til sammen gitt meg kunnskap om flere ulike bransjer.

I tillegg til salg og kundeservice, interesserer hun seg også for markedsføring.

– Jeg har etter hvert fått en forståelse for merkevarebygging og posisjonering i markedet. Jeg synes det er veldig spennende å bli kjent med nye mennesker, og hjelpe de å utvikle en markedsstrategi for bedriften sin.

Hva gjelder ambisjonene i Schibsted, er hun tydelig på at det handler om å nå mål og skape gode resultater.

– Jeg er opptatt av å nå min egne mål, og ikke minst de vi setter oss sammen i teamet. Jeg ønsker å skape gode opplevelser og levere gode resultater for kundene mine. I Schibsted er jeg omgitt av ekstremt dyktige folk, og sammen har jeg tro på at vi kan jobbe sammen mot nye mål, og skape den beste løsningen for kundene våre, sier Knutsen.

Powered by Labrador CMS