Björn Gidlund har lang erfaring innenfor ERP-systemer og lederskap.
Björn Gidlund har lang erfaring innenfor ERP-systemer og lederskap.

Björn Gidlund blir ny administrerende direktør i Aareon Nordic

– For å kunne levere nytte og økt verdi må vi jobbe tett på kundene.

Publisert Sist oppdatert

Björn Gidlund tiltrådte stillingen som administrerende direktør for Aareon Nordic 1. februar. Selskapet leverer digitale løsninger til eiendomsbransjen.

Gidlund kommer fra Einride, og har lang erfaring innenfor ERP-systemer og lederskap.

– Erfaringen jeg har med forretningsutvikling, forretningsstyringssystemer, digitalisering og IT, har gitt meg en god forståelse av hvordan et selskap fungerer, hvilke prosesser som finnes og hvordan samarbeidet med leverandører ser ut. Dette innebærer at jeg enkelt forstår utfordringene og behovene til kundene våre. Jeg har tro på å tilpasse lederskapet etter situasjonen og coache medarbeiderne til fremgang, sier Gidlund i en pressemelding.

Ledelsen i Aareon mener han har det som skal til for å ta foretaket og kundene med inn i framtiden.

– Jeg får energi av å treffe så mange dyktige medarbeidere og se at vi har en svært god produktplattform å bygge videre på. Ekstra påfyll av energi vil jeg også få gjennom kundemøtene, der jeg får høre om behov og ønsker. For å kunne levere nytte og økt verdi må vi jobbe tett på kundene.

Aareon Nordic er et lokalt foretak som driver virksomhet i Norden, samtidig som de er del av et stort europeisk konsern.

– Det gir oss styrken til å møte fremtidens utfordringer på en bedre måte. Vi har det lokale nærværet, men samtidig musklene til det store foretaket. Aareon fokuserer på utvikling og kundebehov på både kort og lang sikt. Jeg gleder meg til å få være med på denne spennende reisen, avslutter Gidlund.

Powered by Labrador CMS