COO i Skygruppen, Sharjeel Ahmad.
COO i Skygruppen, Sharjeel Ahmad.

Skygruppen åpner sitt fjerde kontor på to år: – Vi skal revolusjonere salgsbransjen

– Vi har hatt en helt magisk vekst siden oppstarten av konsernet i 2020.

Publisert Sist oppdatert

Skygruppen åpner nytt kontor i Tromsø. Ambisjonen er å kunne tilby 50 arbeidsplasser til salgstalenter i nord.

– Vi har hatt en helt magisk vekst siden oppstarten av konsernet i 2020. På under to år har vi gått fra ti ansatte på Alnabru, til 120 ansatte fordelt på Lysaker, Kristiansand og Trondheim, forteller COO i Skygruppen, Sharjeel Ahmad, til SALG24.

Konsernet består av flere selskaper som tilbyr ulike tjenester. Blant annet forsikringsløsninger, markedsføring og telemarketing.

– Grunnen til den enorme veksten er nok at vi har landet prosjekter med de største aktørene på landsbasis som Telenor, Fjordkraft, Talkmore Privat og Bedrift. I tillegg jobber vi med selgerne våre hver eneste dag. Konseptet vårt er at vi skal revolusjonere salgsbransjen.

– Hva mener du med det?

– Vi jobber aktivt for å fjerne det dårlige ryktet. Vi skal vise at det å jobbe med telefonsalg er en givende jobb, hvor de ansatte får muligheten til å utvikle seg, svarer han.

– Etikk og moral

Ahmad peker på konsernets slagord som sier; kvalitet er kvantitet. Han tror det som skiller Skycall fra andre selskaper er at de fokuserer mer på kvaliteten i salgsprosessen enn på tall.

– Så lenge de ansatte viser menneskelig etikk og moral overfor kundene, i stede for å framstå som innpåslitne selgere, så vil tallene komme av seg selv. Vi skal vise at vi oppriktig bryr oss om kundene våre, og skape tillit ved hjelp av gode kommunikasjonsferdigheter.

– Hvordan jobber dere for å kvalitetssikre arbeidet til unge selgere som jobber på provisjon?

– Selgerne er en refleksjon av ledelsen og vi er forbildene deres. Vår oppgave er å veilede og coache de på riktig spor, og sørge for at de leverer verdi i alle kundesamtaler. Det er også vår jobb å sørge for at de ansatte utvikler seg og opplever mestringsfølelse. De skal være stolt av at de bidrar til å skape verdi i samfunnet.

– Bli litt arrogant

Men han innrømmer at det ikke alltid er like lett, og at de jobber hardt hver eneste dag for å implementere de gode verdiene.

– Vi skal bygge bestselgere med gode verdier. Men når noen begynner å tjene mye penger, er det fort gjort å bli litt arrogant. Så vi må hele tiden sørge for at det er en balanse. Alle skal få skryte av det de får til, men vi skal fortsatt være ydmyk og takknemlig.

Den enorme vekstreisen konsernet har opplevd til nå, mener Ahmad bare er begynnelsen på eventyret.

Skycall alene omsatte for 29 millioner kroner i 2021, og målet i år har de satt til 70 millioner kroner.

– Grunnen til at vi tror vi kan doble det og vel så det, er et resultat av det vekstgrunnlaget vi har opparbeidet oss de to første årene. Nå skal vi ekspandere til Tromsø, og basert på våre kalkyler er 70 millioner kroner helt oppnåelig når vi nå snart har fire kontorer fordelt rundt omkring i landet.

Powered by Labrador CMS