Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.

Ice har nå over 50 000 bedriftskunder

Sammen med Altibox, har Ice ambisjoner om å kapre bedriftsmarkedet.

Publisert

– Det er motiverende å nå en slik milepæl. Det er behov for mer konkurranse i bedriftsmarkedet som dessverre bærer preg av stillstand og to store som dominerer. Jeg er svært stolt over alle i Ice som tar utfordringen, og ikke minst bedriftsavdelingen, sier Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift i en pressemelding.

I disse dager flyttes også alle selskapene i Lyse-konsernet over til Ice med sine nærmere 2000 ansatte.

– Det er fint å få eieren vår og hele Lyse-familien over på Ice-nettet. De blir foreløpig vår største kunde, og sørger for at vi nå faktisk har bikket over 51 000 bedriftskunder, sier Heggenhaugen.

Totalt med både privat og bedriftsmarkedet har Ice over 735 000 kunder.

Tidligere i år fikk Ice det norske industrikonsernet Lyse som ny eier, og den 4. juli varslet Ice milliardinvesteringer i utbygging av 5G-nettet. Dette betyr blant annet en styrket posisjon i konkurransen om bedriftskundene.

– Vi har allerede begynt å se hva vi kan få til sammen med Altibox. Det er ingen tvil om at det er sterke synergier som gjør at vi kan levere enda bedre tjenester til bedriftskundene. Det er ingen hemmelighet at de aller fleste trenger både mobilnett og bredbånd, sier Heggenhaugen.

En stor del av bedriftsmarkedet befinner seg i det offentlige, og kampen om kundene utspiller seg gjennom offentlige anbud.

– Sammen med Altibox vil vi kunne levere på enda flere offentlige anbud. Det er også et stort marked i å være reserveleverandør, altså å tilby beredskapsabonnement som tas i bruk dersom hovedleverandøren skulle ha utfall. Dette er en god og rimelig løsning for både næringsliv og offentlig sektor som har behov, og tar sikkerhet på alvor.

Powered by Labrador CMS