Kristine Hansen ble daglig leder allerede som 26-åring. Nå blir hun Country Manager for Avidly Norge og Sverige.
Kristine Hansen ble daglig leder allerede som 26-åring. Nå blir hun Country Manager for Avidly Norge og Sverige.

Kristine (28) ble ansatt for fire år siden – nå blir hun toppleder i to land

– Jeg har hatt en ganske bratt karrierevekst, og det er mye takket være ambisjonene til selskapet om å drive intern vekst.

Publisert Sist oppdatert

Kristine Hansen blir Country Manager i Avidly Norge og Sverige.

Det internasjonale byrået hjelper selskaper med digitalisering i form av tekniske integrasjoner, automasjon av salgs- og markedsaktiviteter, utvikling av digitale strategier og leadsgenererende aktiviteter.

28-åringen har hatt en bratt vei til toppen, og forteller at det ligger mye hardt arbeid bak det.

– Jeg startet som teamleder for leveranseavdelingen vår i 2017, og har hatt flere hatter hele veien. Fra 2020 fikk jeg muligheten til å ta over ansvaret som daglig leder for Avidly Norge, forteller Hansen til Salg24.

1. september gjorde de en operasjonell sammenslåing mellom Avidly Norge, og Avidly Sverige. Tanken er at nabolandene skal fungere som ett team, med en felles organisasjonsstruktur, og en ledergruppe med representanter fra begge kontorene.

– Enormt potensial

I dag er de 25 ansatte til sammen i Norge og Sverige, og den ferske lederen kan røpe at de har store ambisjoner for veien videre.

– Denne sammenslåingen har vi lenge sett at kan skape verdi for både kundene våre og de ansatte. Vi har jobbet tett med Sverige fra start, og sammen har vi kompetanse som gjør at vi utfyller hverandre på en god måte.

Hansen mener at en samkjørt ledelse vil være med på å effektivisere driften, og at det vil gi et enormt potensial til vekst.

– Ambisjonen er å fortsette den veksten vi har hatt, og dette er et riktig steg for å bygge større team og tilby enda bedre leveranser, påpeker hun.

Bygger maskineriet innenfra

Avidly har alltid hatt som mål å bygge maskineriet innefra, og det er Hansen et direkte resultat av.

Med bachelor i markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania, og et par års erfaring fra byråverden, fikk hun tilbud om å ta over stillingen som daglig leder i Avidly Norge allerede som 25-åring.

– Jeg har hatt en ganske bratt karrierevekst, og det er mye takket være ambisjonene til selskapet om å drive intern vekst. Jeg fikk tidlig personalansvar og lederansvar fra mine ledere, muligheter til å utvikle meg videre i regi av Avidly.

Hansen roser sin leder, Ingunn Bjøru, og sier at det å takke ja til alle muligheter og utfordringer hun fikk, har gjort at hun har endt opp der hun er i dag.

– Sammen med mine dyktige kollegaer har jeg fått være med på reisen til Avidly som startet i 2017, og dette samarbeidet kommer til å styrke oss ytterlige. Også må jeg si at jeg er veldig takknemlig for det utgangspunktet tidligere leder i Sverige, Josefie Nyberg har skapt.

Powered by Labrador CMS