Fra venstre: Arve Lien Nielsen (daglig leder i NettPost), Kristin Korsell (prosjektleder i Statens Vegvesen), Bjørn Laksforsmo (direktør for divisjon Drift og vedlikehold i Statens vegvesen), Juha Nurmi (Partner Manager, M-Files Norge) og Stig-Arne Ryeng (Account Executive, M-Files Norge).

M-Files med gjennombrudd og rekordstor avtale i Norge

Vegvesenet styrer mot en smartere digital fremtid med metadata-drevet dokumenthåndtering fra M-Files.

Publisert

Dette er den største enkeltstående avtalen som M-Files har inngått med en partner globalt, skriver de selv i en pressemelding.

– Den totale kontraktsverdien inkludert alle opsjoner og tilhørende elementer estimeres til mer enn 120 millioner kroner, sier Antti Nivala, founder og CEO i M-Files.

Statens vegvesen velger M-Files, en global leder innen informasjonsforvaltning, som plattform for metadata-drevet dokumenthåndtering og -samhandling tilknyttet teknisk dokumentasjon i hele veiens livsløp.

Avtalen med Statens vegvesen er inngått sammen med norske NettPost som implementeringspartner. Etter M-Files sin styrkede Norgessatsning i fjor har interessen for selskapets løsninger vært rekordstor.

Den inngåtte avtalen har en varighet på tre år for divisjon Drift og Vedlikehold og utgjør 62,3 millioner norske kroner. I tillegg inkluderer avtalen en tilleggsopsjon, med en estimert verdi på 59 millioner kroner, for divisjon Utbygging for ytterligere implementering og kjøp av løsningen.

Kontraktens varighet kan forlenges i ytterligere 5 år, til totalt 8 år, avhengig av endelig prosjektomfang. Første fase i implementering av løsningen omfatter elektro- og tunnelområdet i Statens vegvesen.

– Vi har store forhåpninger til resultatet og ser fram til et godt samarbeid, sier Bjørn Laksforsmo, direktør for divisjon Drift og vedlikehold i Statens vegvesen.

Powered by Labrador CMS