Kaisa Kvamme mener hardt arbeid og god arbeidsmoral er nøkkelen til å lykkes som selger.
Kaisa Kvamme mener hardt arbeid og god arbeidsmoral er nøkkelen til å lykkes som selger.

Kaisa er nominert til høythengende pris

– Eiendomsmegling har i mange år vært en svært mannsdominert bransje, og nå er det på tidene at damene briljerer på topplistene.

Publisert Sist oppdatert

Kaisa Kvamme jobber som eiendomsmegler i Nordvik Bolig Bergen.

Allerede som 12-åring fikk hun sin første jobb. Da stod hun i resepsjonen i frisørsalongen til søsteren og solgte hårprodukter.

– Det var en form for familiebedrift, hvor vi ble veldig bevisst på hvor mye hvert salg hadde å si for bunnlinjen, og hvor viktig det var med god arbeidsmoral. Jeg elsket å jobbe med kunder, og har vært selger hele livet, sier Kvamme til Salg24.

Nå er hun nominert til den høythengende prisen «Årets Unge Selgerforbilde».

Hun forteller at hun tidlig visste at det var eiendomsmegler hun ønsket å bli, og at faren har videoer av at hun «holdt visninger» i boligen hans fra hun var ni år gammel.

– Jeg brenner for å jobbe med mennesker, hjem og interiør. I den jobben jeg har nå, får jeg en nydelig kombinasjon av alle tre tingene. Boligsalg er tross alt forvaltning av noen sin formue, og ofte det kjæreste folk har – så den tilliten kundene viser meg, tar jeg på største alvor.

– Aktiv sparringspartner

– Hva betyr det for deg å bli nominert til «Årets Unge Selgerforbilde»?

– Jeg synes det er svært stas. Når man har jobbet såpass målrettet og mye over flere år, er det utrolig gøy at resultatene og salgsmetodikken vekker positiv oppmerksomhet.

Hun beskriver selgerstilen sin som personlig og oppriktig, og tror det er noe kundene legger merke til.

– Jeg engasjerer meg enormt i hvert eneste salg, og er en aktiv sparringspartner for kundene gjennom hele prosessen.

– Hvorfor tror du at du er en av tre finalister?

– Jeg tror det kommer av at jeg klarer å opprettholde et høyt tempo uten at det på noe vis går utover kvalitet. Jeg er ekstremt opptatt av selvutvikling og det å hele tiden tilegne meg ny kompetanse. Ved å kontinuerlig utvikle meg, sørger jeg for å være den beste versjonen av meg selv til enhver tid for kundene – og det tror jeg blir lagt merke til over tid.

– Kvinnelig toppselger

Hun tror det er hardt arbeidet som gjør henne til et forbilde for andre selgere. Selv har hun gjennom hele karrieren hatt flere forbilder.

– Jeg har fått lov til å jobbe med særskilt mange dyktige mennesker som har inspirert meg, motivert meg, og korrigert meg, for å gjøre meg best mulig.

Hun trekker frem søsteren og ektemannen som begge har drevet egne bedrifter så lenge hun kan huske.

– Innenfor eiendomsmeglerbransjen har jeg nok sett ekstra opp til damene som har fått det til. Eiendomsmegling har i mange år vært en svært mannsdominert bransje, og nå er det på tidene at damene briljerer på topplistene.

– Hva er dine ambisjoner som selger?

– Å sørge for at kvaliteten på alt jeg leverer er bunnsolid, og at kundene mine alltid skal vite at jeg forvalter deres formue med en klar strategi for høyest mulig sluttsum etter endt salg.

– Hva er det som motiverer deg?

– Tilbakemeldinger fra kunder. Når kunden anbefaler meg videre til bekjente, familie og kollegaer veier den tillitserklæringen tungt. Og når kunder kommer innom kontoret for å fortelle meg hvor mye de satt pris på samarbeidet vårt – er det en helt egen følelse. I år har også en stor del av motivasjonen min vært drevet av målet om å bli Nordviks kvinnelige toppselger.

Powered by Labrador CMS