Ole André Andås fikk drømmen oppfylt, da han vant prisen for Årets selger 2021.
Ole André Andås fikk drømmen oppfylt, da han vant prisen for Årets selger 2021.

Ole André ble Årets selger i Talkmore Strøm: – Jeg har lagt ned mange arbeidstimer

Det har kostet kvalitetstid med venner, men skal vi tro vinneren av den høythengende prisen, var det verdt det.

Publisert

Det var Ole André Andås som stakk av med den gjeve tittelen Årets selger 2021 i Talkmore Strøm.

– Det er kult å vite at man er kapabel til å få til noe så stort. Det er jo et bevis på at man har peiling på det man driver med, og at alle timene på kontoret var verdt det, sier Andås til SALG24.

Han innrømmer at kåringen var en drøm som gikk i oppfyllelse, men at det på ingen måte har kommet gratis.

For å gjøre seg verdig prisen Årets selger skal man være den som har solgt mest, og jobbet hardest.

– Ros fra sjefen

– Jeg har lagt ned mange arbeidstimer, og jobbet mye overtid for å få til dette. Det er mange ganger jeg kunne vært ute og hatt det gøy med kompiser, men heller har valgt å jobbe ekstra. Det handler om innsatsen man er villig til å investere.

– Hva er det som opprettholder motivasjonen din?

– Selv om jeg har jobbet for å bli Årets selger, har jeg hatt flere delmål underveis – å bli månedens selger og kvartalets beste selger. Og da er det diplomene, tilbakemeldingene, bonusen man får når man leverer tallene og ros fra sjefen som er de største motivasjonsfaktorene, svarer han.

Andås ble ansatt i Talkmore Strøm desember 2020. I løpet av fjoråret har han gjort seg noen refleksjoner han mener har styrket integriteten hans som selger.

– Jeg har blitt litt mer voksen, og skjønt at det ikke bare handler om meg selv og alle salgene jeg får inn. Det er behovet til kunden som kommer først, og fokuset er på hvordan jeg kan hjelpe de med å finne en god løsning på deres problemstilling.

Talkmore Strøm selger kun strømabonnement til eksisterende kunder som allerede har et mobilabonnement hos leverandøren.

I 2021 dro Andås inn 2388 salg alene.

– Et hett tema

– Hvordan er det å selge strøm nå når prisene er rekordhøye?

– Det har faktisk vært veldig kult. Strømpriser er et hett tema om dagen, og alle snakker om det. Vi har merket stor forskjell på at kundene vi kontakter har mye mer peiling på hvilke strømabonnementer som finnes nå, og at de har større forståelse for hva som påvirker strømprisene. Det gjør faktisk jobben vår lettere.

Årets selger har ikke rukket å legge store planer for det kommende året, men kan bekrefte at han ikke har noen planer om å bremse kometkarrieren han har hatt så langt i salgsbransjen.

– Målet er å klatre i rangstigen. Bli teamleder eller salgsleder, og på sikt kanskje starte noe eget. Året selger et bra fundament, og per nå skal jeg fokusere på å fortsette det gode arbeidet – så får vi se hvilke dører som åpner seg.

Powered by Labrador CMS