Sebastian Lingjærde Ferraz har nettopp begynt i ny jobb, og ser lyst på fortsettelsen av salgsåret 2022.

#Påskepraten

Sebastian Lingjærde Ferraz planlegger årets første bad i påsken

– Jeg skal ut i skibakken og kjøre noen gode løyper på fjellet, også skal jeg nok ta årets første bad på Nakholmen.

Publisert

SALG24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i salgsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det Business Development Associate i Two, Sebastian Lingjærde Ferraz, som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– Denne påsken skal jeg til Trysil med en venn, Nakholmen med samboeren min og deretter til egen hytte på Norefjell. Jeg skal nok gjøre litt av hvert, men mest ut i skibakken og kjøre noen gode løyper på fjellet, også skal jeg nok ta årets første bad på Nakholmen. Jeg gleder meg til å være med venner og familie.

– Hvilke serier vil du anbefale folk å konsumere i påsken?

– Det er jo ekstremt mye serier der ute, men jeg vil nok si at mine beste anbefalinger er Blacklist, Suits, White Collar, The Americans og Drive to survive.

– Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Hehe, det er mye morsomt som skjer på jobb. Blir nok nødt til å trekke fram en tur til Stockholm med Journey – de som vet de vet.

– Hvordan vil du karakterisere salgsåret så langt?

– Det har vært veldig bra. Jeg har levert over budsjett hver måned hos Journey, og 4. april gikk jeg inn i ny jobb hos Two.

– Hvordan blir resten av salgsåret?

– Jeg tror dette blir et av de kuleste årene så langt. Jeg vet at det er unike muligheter i Two, og jeg tror virkelig teamet kommer til å prestere. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi lykkes sammen som et lag.

Powered by Labrador CMS