Karl Johan Bjerge, administrerende direktør i Strømmes AS.
Karl Johan Bjerge, administrerende direktør i Strømmes AS.

Strømmes har inngått avtale med Equinor verdt opptil 100 millioner kroner

Avtalen skal gå over fem år og innebærer levering av alt innen velferdstilbud til både offshore og landanlegg.

Publisert

– Denne avtalen er betydelig for både omsetningen og arbeidet for oss. Dette er fryktelig spennende for bedriften, og veldig stas. Vi har brukt ordet «gamechanger» mye når det kommer til denne avtalen, sier Karl Johan Bjerge, administrerende direktør i Strømmes, til SALG24.

Det Kristiansand-baserte selskapet, som hovedsakelig driver med gaver og profilering for bedriftsmarkedet, har nettopp landet en samarbeidsavtale med Equinor som omhandler levering av alt innen velferdstilbud.

– De fleste som jobber på plattform jobber gjerne 12-timers økter, og Equinor er opptatt av at de skal ha det bra og ha noe å gjøre på i fritiden.

Velferdstilbudene inkluderer underholdning-, kurs- og hobbyaktiviteter, som fisking, kino, bingo, og musikk, for å nevne noe. Avtalen er verdt mellom 15 og 20 millioner i året og varer i en periode på fem år, med opsjon for fem år til. Avtalen trer i kraft 01.01.22.

Bærekraft og digitalisering

Avtalen ble satt på anbud, og Bjerge tror at grunnene til at Strømmes ble valgt i anbudsrunden kan være på grunn av deres fokus på bærekraft og digitalisering, noe som var viktig for Equinor da de skulle plukke en samarbeidspartner.

– Begge selskap er opptatt av bærekraft. Strømmes er ISO 14001 sertifisert, medlem av Etisk Handel, og våre fire bærekraftsmål er tatt fra FNs bærekraftsmål punkt 8, 12, 13 og 17, sier Bjerge.

Han legger til at de har tydelige krav for deres leverandører i Asia, og at han og en kollega personlig reiser for å kontrollere at de overholder de kravene som selskapet stiller til dem.

Godt forhold

I tillegg til å levere på bærekraft og digitalisering så har Strømmes allerede opprettet et godt forhold til Equinor gjennom tidligere samarbeid.

– Vi har levert gaver for dem siden 2012, da de fremdeles het Statoil. Så gjennom ti års samarbeid kjenner vi Equinor godt allerede.

I en pressemelding informerer Equinor om at en gjennomgående problemstilling for de har vært standardisering med hensyn til tilbud, etterlevelse av samfunnskrav og oppfølging over tid – noe de føler de har adressert nå som avtalen med Strømmes er inngått.

Powered by Labrador CMS