Rune Feyling blir en del av Huify People.
Rune Feyling blir en del av Huify People.

Rune Feyling blir leder for Executive Search i Hubify

Nå skal han jakte ledertalenter for ulike bedrifter.

Publisert

Mandag gikk Rune Feyling inn som leder for Executive Search i Hubify, og får med det ansvaret for rekruttering av kommersielle og operative ledere til deres oppdragsgivere.

Feyling har jobbet i salgsbransjen hele sin yrkesaktive karriere, og har mer enn ti års erfaring med rekruttering av ansatte.

– Jeg har jobbet mye med utvikling og kjøp og salg av selskaper. Det var sånn jeg havnet i rekrutteringsbransjen. Prosessene med rådgivning til folk som skal selge bedriften sin, ligner en del på det å finne en ny kompetent leder til et selskap, sier Feyling til SALG24.

I den nye stillingen skal han leite fram de beste ledertalentene for sine kunder.

– Hva ser du på som den største utfordringen i ny jobb?

– Det alltid utfordrende å kontakte mennesker om en ny jobb som de ikke har vist noen interesse for selv. Da handler det om å skape tillit og ha respekt for at det er vi som har ringt dem – og ikke omvendt. Det kan være mange grunner til at det ikke passer med et karriereskifte.

Feyling er tydelig på at mye av jobben går ut på å ha gjort så pass godt forarbeid at man er trygg på at stillingen er relevant for de man tar kontakt med.

På spørsmål om hvilke erfaringer han tar med seg inn i Hubify, svarer han først og fremst det solide nettverket han har bygget seg opp over tid.

– Folk og målbare resultater er grunnen til at jeg har trivdes i salgsbransjen. Det handler om å forstå at innsats og resultater kan måles på flere måter, og at det er mange ting man bør og skal ha fokus på underveis for at det skal bli lønnsomt i det lange løp.

– Hva er ambisjonene som leder for Executive Search?

– Verdensherredømme!, svarer han og ler godt. Meg og daglig leder i Hubify, Kåre Sele Krogedal, har lenge hatt en god dialog og etter hvert funnet ut at vi deler samme syn på veldig mange ting. Vi har en del tanker om den interne bedriftskulturen, tjenesten vi leverer og markedet vi jobber for, sier han noe hemmelighetsfullt og avslutter:

– Hubify People skal bli stedet man går til. Vi skal sørge for gode, solide prosesser som gjør at vi klarer å plassere riktige folk på rett sted til riktig tid.

Powered by Labrador CMS