I løpet av 2022 skal minst 15 Dollarstore-butikker stå klar.

Smart Supply skal levere rekvisita til 40 butikker: – Det er et lite eventyr for oss

Smart Supply har samarbeidet med Dollarstore siden 2019. Nå skal de levere butikkrekvisita til 40 nye butikker.

Publisert

Dollarstore er en relativt ny utfordrer i dagligvareindustrien i Norge. Konseptet bak butikken er at de selger varer til kun 10, 20, 30, 40 og 50 kroner. Den første butikken ble åpnet på Grønland i 2019 og er i dag én av fem butikker i Norge. Hele veien har de hatt med seg Smart Supply som leverandør av butikkrekvisitter.

Tidligere i år ble 51 prosent av Dollarstore kjøpt opp av Norgesgruppen. Nå skal de ekspandere med 40 nye butikker rundt i Norge, noe som også er godt nytt for Smart Supply. De skal nemlig levere butikkrekvisita til alle butikkene.

– Dette er et lite eventyr for oss i Smart Supply. Å få være med på å åpne så mange butikker sammen med Dollarstore er stort, sier daglig leder Kjetil Hesmyr til SALG24.

40 nye butikker

Ifølge han er planen for Dollarstore og Smart Supply å åpne ytterlige fem nye butikker i år, før det store prosjektet med å åpne 40-50 butikker i løpet av 2023 starter.

Smart Supply har eksistert siden 2007 og deres virksomhet dekker en rekke områder innen retail, inkludert lagerløsninger, emballasje, og butikkutstyr og innredning for både dagligvare og detaljhandel.

– Vi er blant de største i Norge på butikkrekvisita, og har begynt å satse ordentlig på butikkinnredning det siste året, sier Hesmyr.

Avtalen Smart Supply har med Dollarstore inkluderer levering av alt av butikkrekvisita og innredning. Det inkluderer blant annet inventar, handlevogner og kurver, kassadisker og kjøling med mere.

Hesmyr vil ikke oppgi hvor mye penger avtalen med Dollarstore er verdt, men deler at den varer ut 2023.

– Alt jeg kan si er at vi jobber veldig bevisst med Dollarstore for å holde ting så billig som mulig. Vi tilbyr de særdeles konkurransedyktige priser.

– Satser på at vi er med fram til 2090

Han legger til at de ønsker å fortsette samarbeidet utover neste år.

– Vi vet at Dollarstore ønsker å holde seg til én leverandør, så i utgangspunktet håper vi å få være med resten av livet! Vi er trygge på at vi gjør en god jobb, og satser på at vi er med fram til 2090, sier han spøkefullt.

Hesmyr sier de to selskapene har et godt forhold, etter som de har vært partnere siden Dollarstores første butikk ble åpnet. Han er veldig begeistret for hva kjeden har fått til i løpet av så kort tid.

– Vi har vært med fra dag én, så vi kjenner daglig leder litt personlig. Da er det selvfølgelig gøy å se at man kan starte en butikkjede med to tomme hender og gjøre det såpass bra, midt i en jungel av store butikkjeder.

Powered by Labrador CMS