Stian Moursund tiltrer stillingen 1. oktober.
Stian Moursund tiltrer stillingen 1. oktober.

Her er RBKs nye salgs- og markedssjef

Stian Moursund er ansatt som Rosenborgs nye Salgs- og markedssjef.

Publisert Sist oppdatert

RBK annonserte i dag i en pressemelding at de får ny salgs- og markedssjef.

Stian Moursund kommer fra jobben som markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus og Blink Hus som eies av Mestergruppen. Stian har vært ansatt i Nordbohus siden 2003 og har det siste året også hatt stillingen som konstituert Kjededirektør for Nordbohus.

48-åringen har lang erfaring med blant annet markedsføring, digitalisering, kommunikasjon og merkevarebygging. Han har i tillegg jobbet aktivt med sponsoraktivisering gjennom flere år som sponsor av Norges Skiforbund og Langrenns elitelag.

– RBK har en unik posisjon som merkevare i Norge og Norden, og jeg gleder meg til å få ansvaret for å videreutvikle den. I tillegg ser jeg frem til å være en del av et revitalisert lag i administrasjonen med både erfarne og nye folk, som skal ta RBK videre fremover, sier Moursund i pressemeldingen.

– Ekstra spennende er fusjonen med RBK Kvinner. Der ligger mange spennende muligheter å ta tak i. Jeg er RBK-supporter selv, og får således kombinert både interesse og jobb, og jeg ser frem til å bidra til verdi for både tilskuerne, supporterne, klubben og våre samarbeidspartnere.

Stian Moursund tiltrer stillingen 1. oktober.

Powered by Labrador CMS