5 podkaster du bør få med deg.
5 podkaster du bør få med deg.

5 salgspodkaster du bør få med deg

Utvalget av kurs for selgere er overveldende. Uansett hva slags salg du driver med, finner du garantert et kurs om det. Men podkaster om salg er mangelvare i Norge. Det finnes podkaster om det meste, men ikke om salg og livet som selger.

Publisert

Heldigvis er utvalget bedre i andre land, spesielt i USA. Her er fem podkaster om salg som gir deg kunnskap, gode tips og inspirasjon:

Make It Happen Mondays

JBarrows - Apple

John Barrows driver selskapet JBarrows Consulting, og har lang erfaring med det meste innen salg. Podkasten Make It Happen Mondays er full av interessante gjester, morsomme anekdoter og gode tips for selgere. Podkasten dekker et bredt spekter av temaer innen B2B salg, salgsteknikk, branding og karriereråd.

Sales Hacker Podcast

Sales Hacker

Sales Hacker er full av konkrete tips for selgere. Programleder Sam Jacobs har en rekke gjester fra ulike miljøer som gir sine tips om salg, salgsstrategi og salgsteknikk. Hver fredag kommer det i tillegg en kort episode med konkrete råd om salgsteknikk.

The Advanced Selling Podcast

Advanced Selling

The Advanced Selling Podcast er den salgspodkasten som har holdt på lengst. I over 700 episoder har Bill Caskey og Bryan Neale underholdt lytterne sine med tips, teknikker og strategier for selgere. Podkasten tar for seg temaer som spenner fra forretningsutvikling til sosiale medier til konkrete life hacks for selgere.

Sell or Die

Apple

I Sell or Die snakker Jeffrey Gitomer og Jennifer Gitomer om både harde og myke selgeregenskaper. Jeffrey har skrevet 16 bøker om salg, og Jennifer har lang er faring som selger og leder. Sammen lager de en podkast som beskrives som en blanding av kunst og vitenskap innen salgsyrket.

B2B Growth Show

B2B Growth

Gjennom over 1600 episoder har B2B-ekspertene James Carbary og Jonathan Green intervjuet ledere og selgere om alle mulige temaer innen salg. Episodene er korte og publiseres hver dag, så det er alltid nye tips å plukke opp på B2B Growth Show.

Powered by Labrador CMS