Sindre Stene Ramberg gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i sin nye jobb.
Sindre Stene Ramberg gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i sin nye jobb.

P4 styrker salgsteamet ytterligere – ansetter ny rådgiver

Sindre Stene Ramberg er klar for ny jobb i P4.

Publisert Sist oppdatert

– Vi deler filosofi når det gjelder hvordan man best ivaretar kundens behov for markedsføring av merkevare, produkt og tjeneste, sier Sindre Stene Ramberg i en pressemelding.

Etter det de omtaler som en eventyrlig radio-sommer, fortsetter både nye og gamle kunder å lytte til radiokanalen. P4 har derfor ansatt Ramberg for å styrke laget.

Ramberg har ti års erfaring fra salg og ledelse, og kundedirektør Birgitte Løvaas sier dette er kompetanse som er gull verdt for P4.

– Sindre har verdifull erfaring fra andre kundeorienterte bransjer, og jeg tror han vil utfordre oss som har jobbet her lenge på en positiv måte. Sindre er en relasjonsbygger, en sjarmerende og arbeidsom trønder, og det er akkurat en slik radiorådgiver vi trenger, sier Løvaas.

Sindre Stene Ramberg begynner å jobbe i NENTs splitter nye lokaler på Hasle i Oslo 4. oktober, noe han selv ser veldig frem til.

– Jeg gleder meg til å begynne i P4-gruppen. Mitt inntrykk er at vi deler filosofi når det gjelder hvordan man best ivaretar kundens behov for markedsføring av merkevare, produkt og tjenester, og deretter ivaretar langsiktige kunderelasjoner. I P4 er det i tillegg et godt arbeidsmiljø med engasjerte ansatte, så det klart at jeg måtte takke ja til å bli med på laget, sier Ramberg.

Powered by Labrador CMS