TV 2 sjef Olav T. Sandnes
TV 2 sjef Olav T. Sandnes

Telenor T-We-kunder får TV 2 Play

Telenor lander avtale med TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Nå får alle Telenor T-We-kundene flere poeng og tilgang til TV 2 Play.

– Telenor T-We kundene skal få mye igjen for pengene. Med TV 2 Play Basis kan vi tilby kundene noe av det mest populære innholdet i Norge, når som helst og hvor som helst i ett TV- og strømmeunivers, sier Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor.

Telenor T-We kundene får tilgang til TV 2 Play Basis uten ekstra kostnad. Alt man trenger å gjøre er å registrere seg første gang man vil se noe på TV 2 Play. Dersom man for eksempel ønsker å se mer sport, får Telenor T-We-kundene også mulighet til å oppgradere til andre TV 2 Play-produkter til rabattert pris.

– TV 2 Play er alt seerne elsker fra TV 2-kanalene, i tillegg til mye, mye mer. Her kan man se hva man vil og når man vil. Vi er glade for å ta det gode samarbeidet med Telenor videre, som gjør norsk underholdning og journalistikk lett tilgjengelig for seerne der de er, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes.

Telenor T-We-kundene har nå 120 poeng som de fritt kan velge kanaler og strømmetjenester fra, i tillegg til grunnpakken med de største norske kanalene.

Powered by Labrador CMS