Scana ASA ansetter Oddbjørn Haukøy som Chief Commercial Officer (CCO).
Scana ASA ansetter Oddbjørn Haukøy som Chief Commercial Officer (CCO).

Scana styrker konsernledelsen

– Jeg ser frem til å samarbeide med resten av Scana-ledelsen om å utvikle et sterkt industriselskap med hovedsete på Vestlandet.

Publisert

Scana ASA utvider konsernledelsen, ved å ansette Oddbjørn Haukøy som Chief Commercial Officer (CCO).

Haukøy tiltrer 1. februar 2022, og kommer fra stillingen som CEO i PSW Group, hvor han var sentral i etableringen av selskapet tilbake i 2007.

PSW tilbyr vedlikehold av brønnkontroll-utsyr til offshorenæringen, og er ledende innenfor landstrøm og hybridisering av maritime fartøy i Europa.

– Jeg er svært fornøyd med å få Oddbjørn Haukøy med på laget som vår Chief Commercial Officer. Jeg føler meg trygg på at han med sin bakgrunn vil bli et verdifullt medlem av vår ledergruppe, og bringe verdifull kompetanse inn i dagens selskap. Haukøy vil også være en viktig ressurs for å videreutvikle Scanas porteføljeselskaper, sier CEO i Scana, Styrk Bekkenes, i en pressemelding.

Haukøy har over 30 års erfaring fra arbeid og teknologiutvikling innen offshore- og maritim bransje, og vil kombinere rollen som administrerende direktør i PSW-konsernet med rollen som CCO i Scana-ledelsen.

– Jeg ser frem til å samarbeide med resten av Scana-ledelsen om å utvikle et sterkt industriselskap med hovedsete på Vestlandet, der vi skal bygge videre på våre selskaper. Vi ønsker også å ta en aktiv rolle i konsolideringer i vår bransje, der vi ser muligheter for gode og spennende oppkjøp, sier Haukøy.

Powered by Labrador CMS