Subjekts nye salgssjef Mats Flåten.
Subjekts nye salgssjef Mats Flåten.

Ny salgssjef i Subjekt: – Dette blir gøy!

Mats Flåten blir ny salgssjef i Subjekt.

Publisert Sist oppdatert

Subjekt har nå ansatt Mats Flåten i en nyopprettet stilling som salgssjef, hvor han skal lede Subjekts kommersielle avdeling, og bistå kulturlivet med å nå sine publikumsmål.

I sin rolle som salgssjef blir han leder for salgsavdelingen i Subjekt AS, som står for halve omsetningen i selskapet.

– Dette blir gøy! Jeg gleder meg stort til å bli enda bedre kjent med feltet og dets spennende utfordringer med å nå bredt ut, sier Flåten i en pressemelding.

Tidligere i år kunne Subjekt fortelle om sterk vekst. Avisen ligger an til doblet omsetning, og i store deler av året er Subjekt utsolgt for annonseplasser.

– Subjekt når ut til et publikum som kulturinstitusjonene lenge har slitt med å nå. Det er behov for en kulturavis som også engasjerer en yngre målgruppe. Slik kan vi bidra til at kulturfeltet når sine demokratiske målsettinger om å nå bredt ut til folket, sier han.

Flåten har studert internasjonal markedsføring på BI med ett år i Kina som utvekslingsstudent. I tillegg har han bred bakgrunn fra salgsfaget, hvor erfaringene er fra telekom, kinesisk netthandel, digital markedsføring og skytjenester. Denne erfaringen skal han ta med videre inn i Subjekt som salgssjef.

– Min jobb er å sørge for å gjøre Subjekts salgsavdeling enda mer konkurransedyktig og profesjonell. Vi er allerede i gang med å få inn skikkelige systemer og rutiner som skal bidra til at alle kunder blir behandlet og fulgt opp på ordentlig vis. Ambisjonen er å utvide den lojale og sterke kundeporteføljen i Subjekt, sier Flåten.

Powered by Labrador CMS