Partneransvarlig i Sportsklubben Brann, Lars Petter Mongstad, sammen med daglig leder i SRF, Mariell Gjerløw Sæternes.

Arrangerer møtecup for Vestlandsbedrifter

Målet er å øke mulighetene for verdiskapning i regionen.

Publisert

Sportsklubben Brann og Salgs- og Reklameforeningen (SRF) inviterer til møtecup 7. april.

– Vi ønsker å knytte bedriftene på Vestlandet mer sammen, og øke mulighetene for verdiskapning i regionen vår. Alle har et forhold til Brann, og både deres og vårt nettverk har forgreininger innenfor de aller fleste bransjer. Derfor er alle bedriftene i fylket velkommen til å delta, sier daglig leder i SRF, Mariell Gjerløw Sæternes, i en pressemelding.

Sammen med partneransvarlig i Sportsklubben Brann, Lars Petter Mongstad, har Sæternes lang erfaring med å arrangere treffpunkter for bedrifter.

Møtene gjennomføres digitalt, og arrangørene tar seg av alt det tekniske. Det eneste de deltakende bedriftene må gjøre er å sende inn en ønskeliste over hvilke bedrifter de ønsker å møte.

– Møtene vi setter opp mellom bedriftene er basert på ønskene som bedriftene selv sender inn. På den måten sikrer vi fruktbare møter og lite dødtid. Det har vært en del av suksessformelen vår tidligere, sier Mongstad.

Både SRF og SK Brann har troen på samarbeidet og at regionen kommer styrket ut av dette.

– Vi ønsker å invitere andre næringsforeninger og nettverk til å delta, slik at deres medlemmer også får muligheten til å være med. Nye relasjoner og bekjentskaper er viktig i disse tider, og i tillegg skapes det verdi mellom Vestlandsbedriftene, sier Sæternes.

Powered by Labrador CMS