Kjartan Vestbø går fra konsulent til direktør.

Kjartan blir ny direktør for salg og marked i PwC Bergen

Etter syv år som konsulent i selskapet, tar nå Kjartan Vestbø steget opp til direktør.

Publisert

Kjartan Vestbø sier selv at han har en utradisjonell bakgrunn sammenlignet med resten av PwC. Han har originalt erfaring fra hotellbransjen og har fagbrev som kokk.

– Planen min i veldig mange år var å skape meg en karriere i hotell- og restaurantbransjen, sier han.

Han har tidligere holdt stillinger som daglig leder for Skjelbreid Poirée, og salgssjef i Radisson BLU i Bergen. Vestbø ser likheter mellom hotellbransjen og konsulentyrket.

– Noe jeg opplever som særlig viktig i vår bransje med revisorer, advokater og rådgivere innen ulike fagområder er dette med tillit og å opptre med integritet. Erfaringen fra hotellbransjen med å ha gjesten i fokus og forstå deres behov og forventninger, er mye likt som hos PwC.

– Hvorfor ønsket du å takke ja til jobben?

– Det å få bidra til å synliggjøre, og øke kjennskap til et firma som PwC, som jeg er så stolt over å jobbe for, var et lett valg for min del. Nå er naturligvis jeg ikke helt upartisk her, men det er så mange både hyggelige og dyktige folk i PwC. De kan så mye som jeg nødvendigvis ikke har peiling på, men som alle jobber mot samme formål; å bygge tillit i samfunnet og løse viktige problem, sier Vestbø.

Hva er det beste med salgsyrket?

– Som min bakgrunn viser så åpner det opp for enormt med muligheter i ulike bransjer. En er ikke låst til verken bransje eller land. I tillegg må det vel være dette å få jobbe med mennesker, og hjelpe folk og bedrifter løse problem de enten ikke har kapasitet eller kompetanse til å fikse selv. Dette gir meg mye energi, å hjelpe andre.

Powered by Labrador CMS