Kim Poder, CCO for Viaplay Group og Petter-Børre Furberg CEO Telenor Nordics

Viaplay og Telenor med langsiktig avtale

Gir en million Telenor-kunder tilgang til Viaplay.

Publisert

Viaplay Group og Telenor er enige om langsiktig svensk og norsk distribusjonsavtale. Det skriver selskapene i en pressemelding.

Avtalen gir en million TV-kunder i Telenor tilgang til Viaplays innhold.

– Denne nye avtalen er fantastiske nyheter for Viaplay. Vår kombinasjon av livesport i verdensklasse, prisbelønte Viaplay Originals og det beste fra Hollywood er unik. Telenors fokus på forretningsutvikling og på å sikre det beste innholdsutvalget har gitt et godt resultat for deres kunder i det svenske og norske markedet, sier Kim Poder, CCO for Viaplay Group.

Viaplay skal også fortsatt være tilgengelig gjennom Telenor Stream og Viaplay Film & Series vil være tilgjengelig gjennom Telenors T-We produkt.

– Vi er glade for å forlenge vårt gode samarbeid med Viaplay Group. Telenors kunder ønsker tilgang til godt innhold på alle plattformer, og fleksibiliteten som passer deres behov. Med denne avtalen vil våre kunder få tilgang til Viaplays brede spekter av innhold av høy kvalitet, som er en viktig del av vår TV-tjeneste i Norge og Sverige, sier CEO i Telenor Nordics, Petter-Børre Furberg.

Powered by Labrador CMS