Khaled Amairi er tidligere nordisk og skandinavisk mester i kickboksing. Nå skal han løfte SRF til nye høyder.
Khaled Amairi er tidligere nordisk og skandinavisk mester i kickboksing. Nå skal han løfte SRF til nye høyder.

Khaled er tidligere mester i kickboksing – nå blir han selger i SRF

Han tar med seg erfaring fra salgsbransjen og bokseringen når han skal skaffe Salgs og Reklameforeningen flere medlemmer.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av sin 97 år lange historie, er det første gang Salgs og Reklameforeningen (SRF) i Bergen kan skryte av å være tre årsverk. Khaled Amairi ble nylig ansatt som salgs- og medlemsansvarlig, og hadde sin første arbeidsdag, mandag.

– Stillingen min er helt ny, og arbeidsoppgavene vil kanskje variere. Men hovedsaklig er jeg ansatt for å pleie eksisterende kundeforhold, og etablere nye. Jeg er veldig gira på å komme i gang, og håper jeg kan bidra til å løfte SRF til nye høyder, sier Amairi til SALG24.

– Lært å ikke gi meg

Det nye stjerneskuddet er tidligere nordisk og skandinavisk mester i kickboksing, og mener selv at det er flere likehetstrekk mellom toppidretten og salgsbransjen.

– Som tidligere toppatlet har jeg lært å ikke gi meg. Selvom du blir banket og slått ned, må du reise deg igjen. Litt det samme skjer når man jobber med salg. Man får mange nei, men det kommer et ja til slutt. Jeg har nok opparbeidet meg en disiplin som kommer godt med i dette yrket.

Selvom Amairi har imponert i bokseringen, tar han også med relevant salgserfaring fra ulike bransjer.

– Salg er givende og gøy. Det er ikke alltid så lett, men hvis man tror på det man selger, og ser verdien det gir kundene, blir det automatisk mye enklere. Jeg har klokketro på det vi tilbyr våre medlemmer i SRF, og har vært så heldig å få bli med på et par arrangementer allerede.

– Utadvendt og uredd

SRF er et nettverk for salgs- og kommunikasjonsfolk, som jevnlig arrangerer kurs og konferanser.

– Det er fantastisk å se hvor mange engasjerte mennesker som jobber i salgsbransjen. Jeg er en impulsiv fyr som liker høyt tempo, og det er nok derfor jeg trives med å være selger.

– Hva er dine beste egenskaper som selger?

– At jeg er utadvendt og uredd. I tillegg har jeg blitt veldig god på å møte kundene der de er. Som selger er det viktig å stille gode spørsmål, og lytte nøye til svarene. Jeg tror man kommer langt med tålmodighet og medmenneskelighet, svarer han.

På spørsmål om hvorfor han ville bytte jobb, er svaret klart:

– Allerede på intervjuet så jeg hvor engasjert disse to kollegaene mine er i jobben sin. Det er sjeldent folk gliser fra øre til øre når de snakker om arbeidsplassen sin, og da tenkte jeg; Helsikken! Her har jeg lyst til å være.

Powered by Labrador CMS