Salgseksplosjon av erotisk adventskalender

For syvende året på rad selges den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no som varmt hvetebrød allerede lenge før jul, og bare den siste helgen har salget økt med 21 % sammenlignet med fjoråret.

Publisert

- Vi startet salget forrige fredag og det er ut som folk er klare for en sensuell førjulstid for kalenderene flyr ut av lageret. Den er helt ny i år og innholdet vil garantert falle i smak, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender.

Kalenderen er fra de største i bransjen - nasjonalt og internasjonalt - som har samlet sine eksperter for å gi deg adventstidens mest pirrende opplevelser - resultatet er en frekkere kalender enn noensinne.

- I for ble 20 000 kalender utsolgt lenge før jul og vi ser at etterspørselen startet tidligere i år, og folk ønsket å stille seg i kø allerede i juni, sier Ebbestad. Hun legger til at om man vil sikre seg denne i år må man være veldig rask.

Salget er fordelt jevnt mellom kvinner og menn og aldersspenn fra 18-65, men noe mer gruppen 30-45.

- I November øker vi bemanningen noe da det både er julekalender og store salgsdager som singelsday 11.11 og Black Friday og Crazy sexy weekend i slutten av november. Da ser det ut som nissens juleverksted her, sier Ebbestad.

Powered by Labrador CMS