JYSK åpner ny butikk i Kirkenes, og ordføreren er takknemlig for flere lokale arbeidsplasser.
JYSK åpner ny butikk i Kirkenes, og ordføreren er takknemlig for flere lokale arbeidsplasser.

Åpner ny JYSK-butikk i Kirkenes: – Vi huser mange unge talenter

Når JYSK åpner butikk i Kirkenes er det ordfører i Sør-Varanger som foretar den offisielle åpningen.

Publisert Sist oppdatert

Ordfører Lena Norum Bergeng er positiv til at JYSK åpner ny butikk. Hun uttrykker bekymring for den negative befolkningsutviklingen i Sør-Varanger.

– Vi er veldig glad for at JYSK har fokus på å skaffe lokale arbeidsplasser, og ønsker å satse mer på det norske markedet, sier Norum Bergeng i en pressemelding.

Ordføreren vil i dag foreta den offisielle butikkåpningen sammen med JYSKs distriktssjef, Jonny Hansen.

– JYSK er opptatt av å skape lokale arbeidsplasser, og har fokus på dette i vår store satsing når vi bygger og utvider nasjonalt og internasjonalt. JYSK har 103 butikker rundt om i hele Norge, og en ambisjon om å investere mer i det norske markedet, sier Hansen.

Interiørgiganten skal innen 2024 ha oppgradert alle sine butikker, samt åpne nye butikker.

– Vi ønsker å være en viktig næringslivsaktør, og tar nødvendige grep for å være en attraktiv arbeidsplass. Karriereprogram er et viktig fokusområde hos oss, og vi ser at dette er svært populært blant selgerne som jobber hos oss. Vi huser mange unge talenter, som vi er svært stolte av. Vi vil gjerne lage plass til flere, sier Hansen.

Ordføreren roser JYSKs karrieretilbud for sine ansatte, og deres miljøbevisste valg når de åpner nye butikker.

JYSK gjør klimatiltak når de bygger nye butikker, og har satt seg ambisiøse planer om å halvere utslippene av klimagasser fra strømforsyning og oppvarming av alle butikker, distribusjonssentre og kontorer innen 2030.

Powered by Labrador CMS