Jóni Harald Gardar ønsker etter hvert å klatre oppover karrierestigen.
Jóni Harald Gardar ønsker etter hvert å klatre oppover karrierestigen.

Jóni Harald Gardar er ny B2B-selger for Venta Com

Gardar bytter fra dørsalg til telefon. Etter to år som dørselger hos Sector Alarm er han nå blitt B2B-selger for Venta Com.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har nok banket nesten 20.000 dører fra Flekkefjord til Fagernes, sier Jóni Harald Gardar til SALG24.

Gardar var på utkikk etter nye muligheter og ble introdusert til Venta Com via en hodejeger på LinkedIn.

– Jeg fikk inntrykk av at dette var en bra plass å jobbe. De spurte de riktige spørsmålene og var klare på at det var en gjensidig arbeidsplass. De var opptatt av hva vi kunne få til sammen istedenfor bare hva jeg kunne gjøre for dem.

Gjennom tiden som dørselger har Gardar opparbeidet seg noen erfaringer han tror vil komme godt med når han nå bytter jobb.

– Jeg tar absolutt med meg kunsten å nullstille og fortsette mot målet etter de kjipe opplevelsene salg kan medføre. Jeg vil og ta med meg erfaringen om hvordan jeg speiler forskjellige typer mennesker.

Gardar har ambisjoner om å etter hvert klatre seg oppover karrierestigen, men i første omgang vil han lære seg å mestre telefonsalget.

– Nå kan jeg ikke bruke de andre hjelpemidlene jeg har kunnet bruke på dør.

– Hva er det beste med salgsyrket?

– Jeg vil nok si at det beste med salgsyrket er at ingen dag ser lik ut, og det å komme i kontakt med nye karakterer er noe jeg trives med – i tillegg til å beherske det sosiale og psykologiske spillet rundt selve salget.

Powered by Labrador CMS